Modern Sanat Müzesi ne zaman ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Modern Sanat Müzesi ne zaman ücretsiz?
  2. İstanbul Modern Sanat Müzesinde ne var?
  3. İstanbul Modern de hangi sergiler var?
  4. Istanbul Modern Sanat Müzesi ne zaman kuruldu?
  5. İstanbul Modern müze kart geçerli mi?
  6. İstanbul Modern kaç metrekare?
  7. İstanbul Modern mimarı kim?
  8. İstanbul Modern binasını kim yaptı?

Modern Sanat Müzesi ne zaman ücretsiz?

Perşembe günleri Türkiye'de ikamet eden ziyaretçilere ücretsizdir. Salı günleri saat 14.00 - 18.00 arası, 18 - 25 yaşındaki, Türkiye'de ikamet eden gençlere ücretsizdir. İndirimli giriş için (Öğrenci, Öğretmen, Emekli ve 65 Yaş Üstündekiler) ilgili kimlik kartının gişede ibraz edilmesi gereklidir.

İstanbul Modern Sanat Müzesinde ne var?

Süreli ve sürekli sergi salonları, fotoğraf galerileri ve eğitim programları ile İstanbul Modern, aynı zamanda İstanbul müzeleri arasında en çok ziyaret edilenlerden birisi konumunda. İstanbul Modern'de ayrıca ziyaretçiler için kütüphane, sinema, cafe ve bir de mağaza bulunuyor.

İstanbul Modern de hangi sergiler var?

Sergiler
  • BİZ GİTTİĞİMİZDEN BERİ KALAN.
  • SHARLA, SHABANA, SOJOUER, SELENA.
  • BİR ARKADAŞ BULUŞMASI İÇİN ORTAMI HAZIRLAMAK.
  • MAG-UUMA (ÇİFTÇİ)
  • KUTU.
  • KASSARAM.
  • GEZGİN SUYUN ÇAĞRISI BÖLÜM 1 & 2.
  • ŞEHİRDEN KAÇIŞ
Daha fazla öğe...

Istanbul Modern Sanat Müzesi ne zaman kuruldu?

2003 İstanbul Modern Sanat Müzesi/Kuruluş tarihi

İstanbul Modern müze kart geçerli mi?

İstanbul Modern Sanat Müzesi Giriş Ücreti 2021 İstanbul Modern giriş ücreti tam 35 TL, öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü ziyaretçiler ve Emekliler ise 20 TL'dir. 10 kişi ve üzeri gruplar için tam 28 TL'dir. ... –İstanbul Modern'i müzekart ile yılda bir kez ücretsiz olarak ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Modern kaç metrekare?

İstanbul Boğazı'nın kıyısındaki Karaköy'de 8.000 metrekarelik bir alana kurulan ve 14 yıl boyunca faaliyetlerini bu binada sürdüren İstanbul Modern, yeni binası tamamlanana kadar, Mayıs 2018 itibariyle 3 yıl boyunca Beyoğlu'ndaki geçici mekânında ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

İstanbul Modern mimarı kim?

İstanbul Modern'in kurulduğu bina Tophane Meydanı'nın 1957-58 yıllarındaki düzenlenmesi sırasında ambar olarak, ünlü mimar Sedad Hakkı Eldem yönetiminde inşa edildi. Rıhtım, 1990 yılına kadar İstanbul'un ana limanı olarak kullanıldı.

İstanbul Modern binasını kim yaptı?

İstanbul Modern Sanat Müzesi veya kısaca İstanbul Modern, Türkiye'nin ilk modern sanat müzesidir. Eczacıbaşı ailesinin öncülüğünde, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından kurulan müze, 11 Aralık 2004'te ziyarete açıldı.