Urla'da nerede çadır kurulur?

İçindekiler:

  1. Urla'da nerede çadır kurulur?
  2. Urlada nerede kamp yapılır?
  3. Karaburun'da nerede kamp yapılır?
  4. Urla Demirciler köyü nasıl gidilir?
  5. Urla nerede denize girilir?
  6. Dolungaz koyu nasıl gidilir?
  7. Urladan Karaburun a nasıl gidilir?
  8. Urla Demircili koyu ücretli mi?
  9. Urla denizi güzel mi?
  10. Urla Deniz suyu soğuk mu?
  11. Dolungaz nereye bağlı?
  12. Urladan Mordoğan a nasıl gidilir?

Urla'da nerede çadır kurulur?

Urla Kamp Yerleri – Urla'da Kamp Yapılacak En İyi 9 Yer!
  • Ücretsiz Kamp Yerleri.
  • Demircili Plajı Kamp Alanı
  • Ücretli Kamp Yerleri.
  • Nuri'nin Yeri Kamping.
  • Ağaçaltı Kamp Alanı
  • Torasan Kamping.
  • Bahar Kamping.
  • Bademler Doğal Yaşam Koyu.
Daha fazla öğe...

Urlada nerede kamp yapılır?

Demircili Plajı Kamp Alanı Urla'nın en güzel koyları ve doğal manzaralarına ev sahipliği yapan Demircili Yarımadası, yarımada ile aynı isme sahip olan Demircili Plajı ile hem çadır kampı yapıp hem de denizin keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz ideal bir yer.

Karaburun'da nerede kamp yapılır?

İzmir ücretsiz kamp alanları arasında bulunan Karaburun Badembükü Koyu, İzmir'e 114 km, Urla'ya 76 km, Çeşme'ye 69 km, Mordoğan'a 46 km ve Karaburun'a ise 27 km uzaklıkta bulunmaktadır. İzmir'de huzurlu bir kamp tatili yapmak için tercih edebileceğiniz Badembükü Koyu sizleri bekliyor.

Urla Demirciler köyü nasıl gidilir?

Urla Terminali'nden 733 numaralı Urla – Yağcılar otobüsüne binip Demircili Meydan durağında indiğinizde köyün merkezine geliyorsunuz. Otobüs Urla'dan hafta içi 06.25, 07.40, 15.30 ve 17.15'te, Cumartesi ise 06.30, 08.00, 15.30 ve 17.15'te kalkıyor. Pazar günleri ise sefer yok.

Urla nerede denize girilir?

Urla'da nerede denize girmeli?
  • Demircili Plajı Urla'nın güneyinde bulunan Demircili Koyu'na Kuşçular Köyü'nü geçtikten 10 dakika sonra ulaşılıyor. ...
  • Kum Denizi Plajı ...
  • Yassıca Adası ...
  • Melengeç Beach. ...
  • Gelinkaya Beach Cafe. ...
  • Altınköy Plajı ...
  • Tarım Bakanlığı Kampı Urla. ...
  • Kalabak Sahili.
Daha fazla öğe...

Dolungaz koyu nasıl gidilir?

Karaburun'un kuzey sahil kesimlerinde bulunmaktadır. İzmir şehir merkezinden yaklaşık 105 km uzaklıktadır. İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Karaburun çıkışından sonra devlet yolunu kullanarak toplamda yaklaşık 2 saat gibi bir sürede ilçe merkezine kadar ulaşım sağlayabilirsiniz.

Urladan Karaburun a nasıl gidilir?

Buraya metro, tramvay ve otobüsle kolayca gelebilirsiniz. Buradan 984 hat numaralı Fahrettin Altay – Urla Otobüsü'ne binebilirsiniz. Sefer saatlerini Eshot sitesinden kontrol edebilirsiniz. Urla'ya geldikten sonra 761 Hat numaralı Urla – Karaburun otobüsüne binerek Karaburun'a ulaşabilirsiniz.

Urla Demircili koyu ücretli mi?

Giriş ücretsiz pazar günü olduğu için olsa gerek çok kalabalıktı sakin bakir bi koy değil çoluk çocuk gürültü fazlaydı. Denizin kıyı kısmı taş ve yosunlarla kaplı inanılmaz pis. 3 metre sonra pırıl pırıl havuz gibi dibi kum bi deniz sizi bekliyor bir de çok çok soğuktu 15 dk anca kalabildim.

Urla denizi güzel mi?

Birçok plaj seçeneği ile yazın sıcaklarından kaçanların kendini soğuk sulara bırakabileceği berrak bir denize sahiptir. Yaklaşık 40 km uzunluğundaki sahiliyle ilgi odağı olan Urla, aileler için de oldukça uygundur.

Urla Deniz suyu soğuk mu?

Denizin suyu soğuk. Halk plajı olduğu için giriş ücretsiz.

Dolungaz nereye bağlı?

Dolungaz Koyu Plajı İzmir ilinin Karaburun ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Karaburun'un kuzey sahil kesimlerinde bulunmaktadır. İzmir şehir merkezinden yaklaşık 105 km uzaklıktadır. Dolungaz Koyu, etrafı kayalıklarla ve ormanlık ağaçlarla çevrili bir yapıya sahiptir.

Urladan Mordoğan a nasıl gidilir?

Belediye Otobüsüyle Mordoğan'a Gitmek Buradan 984 hat numaralı Fahrettin Altay – Urla Otobüsü'ne binebilirsiniz. Sefer saatlerini Eshot sitesinden kontrol edebilirsiniz. Urla'ya geldikten sonra 761 Hat numaralı Urla – Karaburun otobüsüne binerek Mordoğan'a ulaşabilirsiniz. Çeşme Mordoğan arası yaklaşık 77 km'dir.