Rüyada kendini çatıda görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada kendini çatıda görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada dama çıkmak neye çıkar?
  3. Rüyada damda olduğunu görmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada çatı görmek ne demektir?
  5. Rüyada adam görmek ne demek?
  6. Rüyada kalabalık bir ortam görmek ne demek?
  7. Rüyada tavan görmek ne demek?
  8. Rüyada inşaat görmek ne anlama gelir?

Rüyada kendini çatıda görmek ne anlama gelir?

Rüyada kendisini çatıya çıkmış görmek, hafif bir hastalığa tutulup çok iyi olunacağına işarettir. Rüyada çatı katında oturduğunuzu görmek, hastalığa ve kedere uğrayacağınıza işaret eder. Bir kimse, rüyasında bir çatıya çıktığını görse, bu onun yükseleceğine ya da, bir memuriyete gireceğine işarettir.

Rüyada dama çıkmak neye çıkar?

Rüyada bir dama çıktığını görmek, şerefi yüksek bir mevki ile; damda ot bittiğini görmek ise bunun zıddı ile tabir olunur. ... Bu rüya rüyayı gören kişinin ev halkından birinin insanların (halkın) diline düşeceğine ve dolayısıyla üzüntü ve kedere işaret olarak yorumlanmıştır.

Rüyada damda olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada bir evin damında yürüdüğünüzü gördüyseniz, çok yükselecek ve bütün işlerinizde başarılı olacaksınız demektir. ... Rüyada damda herhangi bir isle ugrastiginizi görmek, evinize hiç beklemediginiz bir misafirin gece yatisina gelecegine, damdan düstügünüzü görmek, büyük bir sürpriz ile karsilasacaginiza isaret tir.

Rüyada çatı görmek ne demektir?

Rüyada çatı görmek, kişinin çevresinde bulunan insanlar tarafından sevileceğine, saygı değer bir makama sahip olacağı demektir. Rüya sahibinin huzur dolu bir aile yapısına sahip olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada adam görmek ne demek?

Rüyada adam gören kişinin hayatının tüm alanında kazanç içinde olacağına, etrafındaki insanlardan saygı göreceğine, sözü geçen bir kişi olacağına ve geniş bir çevreye sahip olacağına işaret eder. Rüyada adam görmek aynı zamanda güzel haberler almaya, sevinmeye ve hayatta olacak sürpriz gelişmelere de tabir edilir.

Rüyada kalabalık bir ortam görmek ne demek?

Rüyada kalabalık görmek, işe ve kazanca delalet eder. Kişinin kazançlarının artacağına, malı ve mülkünün büyüyeceğine hikmet edilir. Rüyada kalabalık gören kimseler için hayattan mutluluk elde etmeye işaret eder. ... İşsiz bir kişinin rüyasında kalabalıklar görmesi, tez zamanda iş sahibi olmasına işaret eder.

Rüyada tavan görmek ne demek?

Tavanın yüksek olması ferahlık, huzur, mevki, nüfustur. ... Abdulgani Nablüsi ye göre; Rüyada tavan görmek, iyi kalpli bir erkekle tabir olunur. Bir evin tavaninin yikilmak üzere oldugunu gören, böyle bir kimse tarafindan korkutulur. Tavandan toprak dökülerek elbisesini kirlettigini görenin, eline mal geçer.

Rüyada inşaat görmek ne anlama gelir?

Rüyada inşaat yapmak, umudun kesilmemesi gerektiğine, yakın bir zamanda çarelerin geleceğine işaret edilmiştir. Yazarlara göre rüyada inşaat yapmanın anlamı, sıkıntı ve dertlerden uzun süreli olarak kurtulmaktır. Uğraşılan bir işte başarıya ulaşmak, elde edilen zaferlere işaret olarak yorumlanır.