Perşembe günü hangi tesbihler çekilir?

İçindekiler:

  1. Perşembe günü hangi tesbihler çekilir?
  2. Cuma günü hangi salavatlar okunur?
  3. Perşembe günü hangi zikir yapılır?
  4. Cuma gecesi hangi zikirler çekilir?
  5. Cuma günü kurandan hangi sureler okunur?
  6. Perşembe günü hangi Esmaül Hüsna okunur?

Perşembe günü hangi tesbihler çekilir?

1- İstiğfar: 70 kere “Estağfirullah el azim ve etübü ileyh” okunur. 2- Salavat :70 kere ”Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim” okunur. Perşembe günü okunacak dilek duası; Kimki Perşembe günü aşağıdaki dilek duasını okursa Allah inşallah dileğini kabul eder.

Cuma günü hangi salavatlar okunur?

CUMA GÜNÜ OKUNACAK SALAVATLAR 1-Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin bi adedi ilmike. 2-Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin el-müştemili alel hakayiki. 3-Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammedin ve sellim.

Perşembe günü hangi zikir yapılır?

Perşembe günü “EL-VASİ celle celalühü ” diye 137 defa zikreden ve zikretmeye devam eden kimseler isteğine ve dileğine kavuşur.

Cuma gecesi hangi zikirler çekilir?

Cuma Günü "YA VALİ" esmasını (1000) defa okuyan her işinde kolaylık görür. Cuma günü "LA İLAHE İLLALAHÜ'L MELİKÜ'L HAKKU'L- MÜBİN" (200) defa zikreden Kişi Allah'tan ne isterse verilir. Cuma gecesi "YA DARR" Esmasını (100) kere çekerse, düşmüş olduğu dertten kurtulur.

Cuma günü kurandan hangi sureler okunur?

Cuma Vaktinde Okunması Tavsiye Edilen Sureler
  • Yasin Suresi.
  • Vakıa Suresi.
  • Nebe Suresi.
  • Kehf Suresi.
  • Hud Suresi.
  • Duahn Suresi.
  • Fatiha Suresi.
5 gün önce

Perşembe günü hangi Esmaül Hüsna okunur?

Perşembe günü “EL-VASİ celle celalühü ” diye 137 defa zikreden ve zikretmeye devam eden kimseler isteğine ve dileğine kavuşur.