Baba 2 neyi anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Baba 2 neyi anlatıyor?
  2. Baba filminde Baba rolunu kim oynadi?
  3. The Godfather neyi anlatıyor?
  4. Baba 2 kac dk?
  5. Baba 2 filmi nerede çekildi?
  6. Baba filmi neyi anlatıyor?
  7. Kaç tane Baba filmi var?

Baba 2 neyi anlatıyor?

İlk filmde tanıştığımız ve artık yeni 'Baba' olarak karşımıza çıkan Michael Corleone'nin hayatını babası Vito Corleone'nin hayatıyla karşılaştırarak izlediğimiz film Michael'ın ailesini koruma çabasını ve elinde bulundurduğu güce iyice alışmasını konu ediniyor.

Baba filminde Baba rolunu kim oynadi?

Oyuncu seçimi Francis Ford Coppola, Michael Corleone rolünü (Al Pacino'yu kastederek) "Bu rolü bu genç ve hırçın Sicilyalı delikanlıya vereceğim" diyerek Al Pacino'ya vermiştir.

The Godfather neyi anlatıyor?

The Godfather ismiyle de bilinen Baba filminde, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsü ele alınıyor. ... 40'lar ve 50'lerin Amerika'sında geçen İtalyan asıllı Corleone ailesinin şehri ve diğer aileleri yönetmesi sonucunda mafya topluluğu haline gelmiştir.

Baba 2 kac dk?

3 saat 22 dakika Baba II/Süre

Baba 2 filmi nerede çekildi?

New York, Las Vegas, Hollywood ve Küba'da çekimler gerçekleştirilmiştir. Baba 2 Nerede Çekildi? Genç Corleone, Amerika'ya yeni gelmiştir. 1917 yılında, New York şehri'nin yerel mafyalarından birinin liderini öldürünce saygınlık kazanır ve korkulan biri haline gelir.

Baba filmi neyi anlatıyor?

Baba, 40'lar ve 50'lerin Amerika'sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor. Don Corleone'nin kızı Connie'nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışır. ... Yapılan araştırmalar sonucu Türkiye'de en fazla izlenen ve satılan film olma özelliği de taşır.

Kaç tane Baba filmi var?

Baba1972 Baba II1974Baba III1990 Baba/Filmler