WhatsApp 2021 Güncelleme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp 2021 Güncelleme Nasıl Yapılır?
  2. WhatsApp'a gelen güncellemeyi kabul etmezsek ne olur?
  3. Fouad WhatsApp nasıl güncellenir?
  4. WhatsApp sözleşmesini kabul etmeyince ne olur?
  5. WhatsApp yeni gizlilik politikası nedir?
  6. 15 Mayistan sonra WhatsApp ne olacak?
  7. WhatsApp ne olacak?

WhatsApp 2021 Güncelleme Nasıl Yapılır?

Google Play Store'a gidin ve WhatsApp'ı aratın. WhatsApp Messenger'ın yanındaki Güncelle düğmesine dokunun.

WhatsApp'a gelen güncellemeyi kabul etmezsek ne olur?

O zamana kadar kabul etmezseniz, WhatsApp hesabınızı silmeyecektir. Ancak, kabul edene kadar WhatsApp'ın tam işlevselliğine sahip olmayacaksınız. Kısa bir süre için arama ve bildirimler alabileceksiniz, ancak uygulamadan mesaj okuyamayacak veya gönderemeyeceksiniz.”

Fouad WhatsApp nasıl güncellenir?

Fouad WhatsApp APK Son Sürüm İndirme ve Yükleme Adımları Fouad WhatsApp son sürüm APK dosyasını yukarıdaki linkten indirin. İndirdikten sonra indirilenler klasörüne gidip dosyayı açın ve yükle butonuna dokunun. Kurulum tamamlanana kadarr bekleyin. Uygulamayı açın ve hesabınızı ayarlayın.

WhatsApp sözleşmesini kabul etmeyince ne olur?

Yapılan açıklamaya göre sözleşmeyi kabul etmeyenler, kabul edilmesi istenen bildirimi görmeye devam edecekler. Bir süre sonra da bu bildirim kalıcı hale gelecek ve kullanıcılar, ilk etapta sohbet listelerine erişemeyecekler ancak yine de gelen telefon ve video aramalarını cevaplamaya devam edecekler.

WhatsApp yeni gizlilik politikası nedir?

WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs'ta hala kabul etmemiş olan hesaplar birkaç günlük bir süre boyunca hesaplarına gelen mesaj ve aramaların bildirimlerini görebilecek ancak uygulamayı bunları okumak ya da yanıtlamak için kullanamayacak. Yani uygulamaya erişim tamamen sınırlandırılmış olacak.

15 Mayistan sonra WhatsApp ne olacak?

WhatsApp daha önce yaptığı açıklamada veri ilkelerini onaylamayan kullanıcılar 15 Mayıs'tan sonra uygulamaya giremeyeceğini söylemişti. Ancak şirket bu kararından geri adım attı. Artık 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi onaylamayanların hesabı askıya alınmayacak ve dolayısıyla 120 gün sonra silinmeyecek.

WhatsApp ne olacak?

15 Mayıs'tan itibaren WhatsApp, tüm kullanıcılara yeni sözleşme gönderecek. ... Buna rağmen sözleşme imzalanmadığı takdirde, kullanıcıların sohbetlere ve diğer kullanıcıların listesine erişimleri kısmi olarak engellenecek. Bundan sonraki aşamada kullanıcılar sadece mesajlarını görebilecek, devamını okuyamayacak.