Rüyada dudağına ruj sürmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada dudağına ruj sürmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada kırmızı ruj sürmek ne demektir?
  3. Rüyada siyah ruj sürmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada göz kalemi sürmek ne demek?
  5. Rüyada sürme çekmek ne anlama gelir?

Rüyada dudağına ruj sürmek ne anlama gelir?

Kadının dudağına ruj sürmesi tatlı dilli olmasına, eşine kompliman yapmasına, Erkeğin dudağına ruj sürmesi sözde riyakarlığa, yadırganılan söz ve davranışa delalet eder.

Rüyada kırmızı ruj sürmek ne demektir?

Rüyada kırmızı ruj sürmek rüya sahibinin çekici ve güzelliğine yorumlanmaktadır. ... Eğer Rüya sahibi kadın bir bekar ise, o vakit yakın zamanda hayırlı bir kısmet ile evleneceği üzerine delalet eder. Evli kadınlar için ise kocasının hayatı boyunca ona sadık olacağı ve mutlu bir yaşam sürdüreceği üzerine delalet eder.

Rüyada siyah ruj sürmek ne anlama gelir?

Rüyada siyah ruj sürmek; rüya sahibinin yaşamış olduğu birtakım tartışmaların sona ereceğine, katı düşüncelerden vazgeçerek daha uyumlu bir insan olacağına ve kırgınlık yaşadığı insanlarla bu kırgınlıkları düzelteceğine işarettir.

Rüyada göz kalemi sürmek ne demek?

Rüyada Göz Kalemi Sürmek Helal yollardan elde edilecek olan malların ve paranın kişiye her zaman hayırlı şekillerde dönüşü olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine de alamet eder.

Rüyada sürme çekmek ne anlama gelir?

Rüyada sürmek çekmek dini ıslah etmektir. Gözünden rahatsızlığı olan birisinin rüyasından sürme görmesi, şifa bulacağına işarettir. Bekar bir kızın ve yine dul bir kadının gözlerine sürme çekmeleri, kocaya varmalarına işarettir. Kan ve gül ile sürme çekmek, fasıklığa ve batıl bir nikaha işarettir.