Ela göze hangi renk göz kalemi gider?

İçindekiler:

  1. Ela göze hangi renk göz kalemi gider?
  2. Ela gözlülere hangi renkler yakışır?
  3. Mavi göze hangi renk ruj?
  4. Buğday tenli ela gözlülere hangi saç rengi yakışır?
  5. Ela gözler nasıl giyinmeli?

Ela göze hangi renk göz kalemi gider?

Yeşil, mavi, turuncu, pembe, sarı.. Tüm bu renkler ela göz rengine çok yakışacak ve daha belirgin olmasını sağlayacak. Özellikle parti ve festival makyajlarında böyle canlı renkte göz makyajlarını deneyebilirsiniz. Morun kendini yoğun olarak gösterdiği eyelinerlar mavi ve ela gözlüler için capcanlı bir seçim.

Ela gözlülere hangi renkler yakışır?

Ela gözler için makyajda tercih edilecek en iyi tonlar; toprak renkleri, mavi, mor, yeşil ve gri gibi renklerdir. Bu gözlere en yakışan göz makyajı tonlarından biri de laciverttir. Lacivert göz makyajı ile gözlerinize derinlik kazandırabilirsiniz. Gözlerinizi öne çıkarmak için her zaman koyu tonları tercih edin.

Mavi göze hangi renk ruj?

Mavi Gözlü Gelin Makyajına Hangi Ruj Renkleri Yakışır? Mavi gözlüler için makyaj modelleri arasından sana en uygun olanına karar verirken sadece göz makyajını değil dudaklarında hangi tonları kullanacağını da düşünmelisin. Biz mavi gözlere en çok şeftali ve nude tonlar ile mat kırmızı rujları yakıştırıyoruz.

Buğday tenli ela gözlülere hangi saç rengi yakışır?

Ela göze yakışan kumral saç rengi daha canlı görünmek isteyen ela gözlerin tercih olarak karşımıza çıkmaktadır. Kumral saç rengi yanında sıcak karamel çilek sarısı saçları da kullanabilirsiniz. Ela göze yakışmayan saç renkleri arasında olan buğday sarısı ve kül sarısını asla kullanmamalısınız.

Ela gözler nasıl giyinmeli?

Ela Gözlü Kişiler Mor, yeşil, kahverengi veya turuncu – her renkte, kıyafetlerle gözlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.