Prof Dr Ahmet Kutluhan kimdir?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Ahmet Kutluhan kimdir?
  2. Prof Ahmet Kutluhan nereli?
  3. Kutluhan kimdir?
  4. Inönü üniversitesi rektörü kim oldu?
  5. Denizli rektörü kim?
  6. Prof Dr Necip Atar kimdir?
  7. Pamukkale Üniversitesi Rektörü nereli?
  8. Prof Dr Ahmet Fahir Demirkan kimdir?
  9. Inönü Üniversitesi Rektörü nereli?
  10. Dr Ahmet Kızılay Kimdir?
  11. Pamukkale Üniversitesi Başhekimi kimdir?
  12. Selçuk Burak Haşıloğlu kimdir?
  13. Hüseyin Bağ kimdir nerelidir?
  14. Pamukkale Üniversitesi rektörü kim oldu?
  15. Ahmet Fahir Demirkan hangi hastanede?
  16. Prof Dr Ahmet Kızılay Kimdir?
  17. Ahmet Kızılay kaç yaşında?
  18. Malatya Inönü Üniversitesi ne zaman açılacak?
  19. Prof Dr Burhan Kabay kimdir?
  20. Prof Dr Selçuk Yüksel Kimdir?

Prof Dr Ahmet Kutluhan kimdir?

1997 yılından bu yana imam-hatip olarak görev yapan Ahmet Kutluhan, 2000 yılından beri Şişli Halil Rıfat Paşa Camii'ndeki vazifesine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Hüsn-i Hat sanatına ilk olarak lise yıllarında Rafet Küllüoğlu'ndan rik'a meşk ederek başladı.

Prof Ahmet Kutluhan nereli?

Hattat. 1975 yılında Kastamonu'nn Tosya ilçesine bağlı Özboyu köyünde doğdu. Marmara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesinden mezun olduktan (1996) sonra bir süre İstanbul Müftülük personeli olarak görev yaptı, ardından İstanbul Büyükçekmece Gürpınar Merkez Camii'ne İmam-hatip olarak tayin oldu.

Kutluhan kimdir?

Ahmet Kutluhan, 19 yılları arasında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde Tıpta Uzmanlık eğitimini tamamladı. 2012 yılından bu yana Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan'ın ana bilim dalı Kulak, Burun ve Boğaz hastalıkları.

Inönü üniversitesi rektörü kim oldu?

Üniversite kuşak yolunda düzenlenen etkinliğe İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, rektör yardımcıları, rektör danışmanları, genel sekreter ve genel sekreter yardımcıları, dekanlar, meslek yüksekokulu müdürleri, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Denizli rektörü kim?

Pamukkale Üniversitesi
TürDevlet
Eğitim dil(ler)iTürkçe, İngilizce
RektörAhmet Kutluhan
Rektör yardımcısıNecip Atar
12 satır daha

Prof Dr Necip Atar kimdir?

TÜBA GEBİP Üstün Başarılı Bilim İnsanı Ödüllerinden birini alan ve aslen Babadağlı olan Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar nanoteknoloji alanında yaptığı çalışmalarla ödüle layık görüldü.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü nereli?

Kimya profesörü, akademisyen, Pamukkale Üniversitesi Rektörü. 1967 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde doğdu.

Prof Dr Ahmet Fahir Demirkan kimdir?

Ahmet Fahir Demirkan Ortopedi ve Travmatoloji, ,El Cerrahisi ve Mikrocerrahi uzmanıdır.

Inönü Üniversitesi Rektörü nereli?

Ahmet Kızılay Kimdir ? 1966 Malatya Hekimhan Doğumlu.

Dr Ahmet Kızılay Kimdir?

Tıp Profesörü, Rektör, Akademisyen Akademisyen, Tıp Profesörü, İnönü Üniversitesi Rektörü. 1966, Malatya Hekimhan doğumlu. Hacettepe Üniversitesinde Tıp Fakültesi (1992) mezunu. 1993-1997 yılları arasında da şu an rektörü olduğu İnönü Üniversitesinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı olmuştur.

Pamukkale Üniversitesi Başhekimi kimdir?

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer yaptığı konuşmada “Sağlık Turizmi faaliyetlerimiz, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak Gamma Knife tedavisi ile başlayacak olup diğer bölümleri de kapsayacak şekilde devam edecektir.

Selçuk Burak Haşıloğlu kimdir?

1971 yılında Erzurum'da doğdu. Lisans eğitimini Matematik, yüksek lisans ve doktora eğitimini ise işletme biliminde (Gazi Üniversitesi) tamamladı. Yine ulusal/uluslararası platformda editörlük, hakemlik, bilim kurulu üyeliği gibi bilimsel organizasyon görevleri bulunmaktadır. ...

Hüseyin Bağ kimdir nerelidir?

Akademisyen, Kimya Profesörü, Yönetici, Pamukkale Üniversitesi eski Rektörü. 1967 yılında Denizli Acıpayam'da dünyaya geldi. Ortaöğrenimimi 1985 yılında tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden kimya öğretmeni olarak mezun oldu.

Pamukkale Üniversitesi rektörü kim oldu?

Resmi Gazete'de yayımlanan atamalar hakkında kararlara göre 5 üniversiteye yeni rektör atandı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı tarafından Pamukkale Üniversitesi'ne atanan yeni rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan oldu.

Ahmet Fahir Demirkan hangi hastanede?

Ahmet Fahir Demirkan Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.

Prof Dr Ahmet Kızılay Kimdir?

Tıp Profesörü, Rektör, Akademisyen Akademisyen, Tıp Profesörü, İnönü Üniversitesi Rektörü. 1966, Malatya Hekimhan doğumlu. Hacettepe Üniversitesinde Tıp Fakültesi (1992) mezunu. 1993-1997 yılları arasında da şu an rektörü olduğu İnönü Üniversitesinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı olmuştur.

Ahmet Kızılay kaç yaşında?

Ahmet Kızılay Kimdir ? 1966 Malatya Hekimhan Doğumlu.

Malatya Inönü Üniversitesi ne zaman açılacak?

İnönü Üniversitesi'nin Resmi Web sitesinde İnönü Üniversitesi 2021-2022 Bahar Yarıyılı Akademik Takvimi yayınlandı. Yayınlanan takvime göre 07 Şubat Eylül 2022'de Bahar Yarı yılı dersleri başlıyor.

Prof Dr Burhan Kabay kimdir?

Lisans eğitimini 19 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde (İngilizce), uzmanlık eğitimini ise 1995-2001 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)/Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü'nde tamamlamıştır. 20 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel ...

Prof Dr Selçuk Yüksel Kimdir?

Doç. Dr. Selçuk Yüksel Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, ,Çocuk Romatolojisi uzmanıdır.