OYAK halka arz ne zaman?

İçindekiler:

  1. OYAK halka arz ne zaman?
  2. OYAK Yatırım halka arz başvurusu nasıl yapılır?
  3. OYAK Yatırım hangi bankanın?
  4. OYAK Yatırım halka arz alinir mi?
  5. Oyyat Borsada ne zaman işlem görecek?
  6. Oyak Yatırım halka arz Kaç Lira?
  7. OYAK Trader ücretli mi?
  8. OYAK halka arz ne kadar verdi?
  9. OYAK Grup kime ait?
  10. Gen ilaç kaç TL?

OYAK halka arz ne zaman?

OYAK YATIRIM HALKA ARZ EDİLİYOR! OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 2-3-4 Haziran 2021 tarihlerinde 18,65 TL sabit fiyat ve en iyi gayret aracılığı ile halka arz edilecektir.

OYAK Yatırım halka arz başvurusu nasıl yapılır?

Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.

OYAK Yatırım hangi bankanın?

​Hisse Senedi Alımı Hisse Senedi işlemlerinizi Türkiye Finans üzerinden yürütebilmeniz için öncelikle Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'de yatırım hesabı sahibi olmanız gereklidir.

OYAK Yatırım halka arz alinir mi?

OYAK Yatırım, hazırlık ve başvuru aşamalarından başlayarak satış ve halka arz sonrası desteği de kapsayan tüm halka arz süreci boyunca müşterilerine nitelikli danışmanlık ve aracılık hizmetleri sunmaktadır. Işık Plastik Sanayi ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş. halka arz ediliyor.

Oyyat Borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 18,65 TL/pay baz fiyat, "OYYAT.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Oyak Yatırım halka arz Kaç Lira?

Halka Arz Fiyatı: 20,00 TL. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

OYAK Trader ücretli mi?

Yeni ücretsiz mobil uygulamamız ile dilediğiniz her an, zaman kaybetmeden, canlı hisse fiyatlarını görüntüleyebilir, hesaplarınızı bir arada takip edebilir, Kokpit emir gönderimi ile alım-satım işlemlerinizi tek tuşla yapabilir, son dakika haberlerine ulaşabilir, portföyünüzü görüntüleyebilir ve emir gönderim ...

OYAK halka arz ne kadar verdi?

OYAK Yatırım paylarının halka arzı 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında talep toplama işlemi ile tamamlanırken Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre 18,65 TL'lik fiyata sahip halka arzın toplam büyüklüğü 525,9 milyon TL olarak gerçekleşti. Halka arz kapsamında ek satış hakkı kullanılmadı.

OYAK Grup kime ait?

Ordu Yardımlaşma Kurumu
EndüstriSosyal Güvenlik
Alt kuruluş(lar)Grup Şirketleri
SahibiTürkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı
Çalışan sayısı28.571 (2010)
WebsiteOyak Resmî Web Sayfası
4 satır daha

Gen ilaç kaç TL?

Ayrıca 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz....Halka Arz.
ŞirketGen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Halka Arz Fiyatı10,75 TL
Halka Arz Tarihleri28-30 Temmuz 2021
23 satır daha