POMEM eğitim süresi kısalacak mı?

İçindekiler:

  1. POMEM eğitim süresi kısalacak mı?
  2. 26 dönem POMEM eğitimi ne zaman başlar?
  3. 26 dönem POMEM eğitimi ne zaman bitecek?
  4. 26 dönem ne zaman mezun olacak?
  5. 27 dönem pomem ne zaman eğitime başlar?
  6. Pomem eğitiminde neler yasak?

POMEM eğitim süresi kısalacak mı?

Polis eğitim merkezlerindeki (POMEM) eğitim süresi en az 6 aydan, en az 4 aya indirildi. Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı.

26 dönem POMEM eğitimi ne zaman başlar?

Ekim ayı ortalarında başlayan 26. Dönem POMEM eğitimleri toplamda 8 ay sürecek.

26 dönem POMEM eğitimi ne zaman bitecek?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde alınan tedbirlerle eğitimlerini sürdüren polis adayları, 20 Haziran'a kadar bulundukları okullarda eğitimlerini sürdürecek. Öğrenciler, yazılı sınavlara girip geçtikten sonra 26. Dönem POMEM eğitimleri tamamlanmış olacak. Atamalar da bu tarihte belli olacak.

26 dönem ne zaman mezun olacak?

Akademimize bağlı 24 Polis Meslek Eğitim Merkezimizde eğitimlerini başarıyla tamamlayan 6.760 Polis Memuru (6.063 erkek, 697 kadın) 20 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleştirilen törenler ile Emniyet Teşkilatı saflarına katılmıştır.

27 dönem pomem ne zaman eğitime başlar?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pomem eğitiminde neler yasak?

1. Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (akıllı telefon VB., Belirtilen özeliklerin dışında tuşlu cep telefonu getirilebilir.), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır.