Ets2 Türkiye DLC ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Ets2 Türkiye DLC ne zaman çıkacak?
  2. Euro Truck Simulator 2 de hangi ülkeler var?
  3. ETS Black Sea hangi şehirler var?
  4. ETS 2 yollar gerçek mı?
  5. Kirkenes hangi şehirde?
  6. ProMods nasıl kurulur?
  7. Steamde DLC nasıl indirilir?
  8. ETS 2 Black Sea DLC ne zaman çıkacak?

Ets2 Türkiye DLC ne zaman çıkacak?

Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası 5 Aralık'da çıkacak Yeni DLC paketiyle birlikte oyuna Bulgaristan ve Romanya haritaları eklenirken, Türkiye'den de İstanbul ve Trakya bölgesinin haritaları oyuna dahil ediliyor.

Euro Truck Simulator 2 de hangi ülkeler var?

Ülkeler
  • Avusturya (6 şehir)
  • Belçika (2 şehir)
  • Çek Cumhuriyeti (2 şehir)
  • Fransa (8 şehir)
  • Almanya (22 şehir)
  • İtalya (4 şehir)
  • Lüksemburg (1 şehir)
  • Hollanda (3 şehir, 2 liman şehri)
Daha fazla öğe...

ETS Black Sea hangi şehirler var?

Euro Truck Simulator 2'nin Balkanlar paketi olan Road to Black Sea DLC'si resmen duyuruldu. Türkiye var! Türkiye'nin Trakya kısmı oyuna resmen ekleniyor. Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli illerinin bulunduğu bölgede oyunda yer alacak.

ETS 2 yollar gerçek mı?

aslında gerçek, tam gerçek değil ama yol isimleri ve güzergahları gerçeğinden esinlenerek yapılmış. ölçek olarak küçültüldüğü için asla birebir olamaz tabi ama 4-5 dlc sonra tüm harita biteceğinden ölçeği arttırma yoluna gidebilirler.

Kirkenes hangi şehirde?

Kirkenes (Norveççe: [çɪrkənɛs]), Norveç´te bir şehir. Kirkenes, Norveç´in kuzeyinde bulunan Sør-Varanger ilinin merkezidir. Rusya sınırına 10 km Finlandiya sınırına ise 35 km uzaklıktadır. Yüzölçümü 2,02 km² olup nüfusu 4000´dür.

ProMods nasıl kurulur?

Euro Truck Simulator 2 oyununu başlatın. Profil Seçimi sayfasından Promods ile oynamak istediğiniz profilinizi seçin ve Mod Yönetimi butonuna basın. ProMods dosyalarından birisinin üstüne tıklayarak seçin. Sağ ok'a basarak dosyayı etkinleştirin.

Steamde DLC nasıl indirilir?

En yaygın kullanılan dijital oyun platformlarından Steam'de DLC kurma işlemi, oyun kütüphanesinde yüklü olan oyunun üstüne sağ tıklandıktan sonra gelen pencere aracılığıyla DLC sekmesine geçilerek yapılabiliyor.

ETS 2 Black Sea DLC ne zaman çıkacak?

Yapımcı SCS Software tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul'u da içine alan Road to the Black Sea DLC paketi 5 Aralık 2019 tarihinde aktif hale gelecek.