En iyi uyku ilaçları hangileri?

İçindekiler:

  1. En iyi uyku ilaçları hangileri?
  2. Atarax tablet ne için kullanılır?
  3. Atarax nasıl etki eder?
  4. Atarax sakinleştirir mi?

En iyi uyku ilaçları hangileri?

Amitriptilin (LAROXYL), opipramol (İNSİDON, İNSOMİN), maprotilin (LUDİOMİL), mianserin (TOLVON), mirtazapin (REMERON) uyku verici yan etkileri nedeniyle uykusuzluk tedavisinde kullanılan antidepresanlardır.

Atarax tablet ne için kullanılır?

ATARAX, ruhsal sıkıntıyı, huzursuzluk halini ve kaygıyı gideren, kaşıntının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. ATARAX; - erişkinlerde anksiyete (kaygı) bozukluklarının belirtilerinin tedavisinde, - kaşıntı belirtisinin tedavisinde, - cerrahi girişimler için ameliyattan önce ön tedavide kullanılır.

Atarax nasıl etki eder?

Atarax (hidroksizin hidroklorür), psikonevroz ile ilişkili anksiyete ve stresin semptomatik olarak giderilmesi için ve anksiyetenin ortaya çıktığı organik bozukluklara ek olarak kullanılan antikolinerjik (kurutma) ve yatıştırıcı özelliklere sahip bir antihistamindir.

Atarax sakinleştirir mi?

Atarax, alerji ve anksiyete semptomlarını tedavi etmek için kullanılan reçeteli bir ilaçtır. Kaygı ve gerginlik hastalığını tedavi etmek için sakinleştirici olarak kullanılmaktadır. Atarax 25 mg tablet anksiyete tedavisinde ve ameliyattan önce veya sonra rahatlamaya yardımcı olur.