Çukurdaki Karaca kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Çukurdaki Karaca kaç kilo?
  2. Serkay Tütüncü kaç kilo?
  3. Damla Sönmez kaç boyu?
  4. Serkay In Burcu Ne?
  5. Cukur Efsunun boyu kac?
  6. Efsun boyu kaç cm?

Çukurdaki Karaca kaç kilo?

Çukur Karaca (Ece Yaşar) kimdir ? Ece Yaşar 1994 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. 1.65 boyunda 53 kg ağırlığındaki oyuncu başak burcudur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk alanında tamamlamıştır.

Serkay Tütüncü kaç kilo?

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Damla Sönmez kaç boyu?

1,62 m Damla Sönmez/Boy

Serkay In Burcu Ne?

Ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine ve sonrasında Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterine hayat verdi. Oyuncu şimdi ise FOX TV ekranlarında yayınlanacak Masumiyet dizinde İlker karakterini canlandıracak. Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Cukur Efsunun boyu kac?

Çukur dizisinin Efsun karakterini canlandıran Damla Sönmez, oyunculuk kariyerine birçok dizi ve film sığdırdı. Güzel oyuncu Güllerin Savaşı dizisi ile dikkatleri üzerine çekti. DAMLA SÖNMEZ BOYU KAÇ? Damla Sönmez 1.62 boyundadır.

Efsun boyu kaç cm?

Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez, 1.62 metre boyunda ve 53 kilo ve Oğlak burcudur.