Şahinbey ayakkabı randevusu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Şahinbey ayakkabı randevusu nasıl alınır?
  2. Şahinbey Belediyesi ayakkabı dağıtımı 2020 Randevu nasıl alınır?
  3. Gaziantep ayakkabı nasıl alınır?
  4. Şahinbey Belediyesi ayakkabı dağıtımı 2020 ne zaman?
  5. Gaziantep Şahinbey ilçe kaymakamı kimdir?
  6. Gaziantep Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şahinbey ayakkabı randevusu nasıl alınır?

Toplam 6 adet spor ayakkabısı hediye edecek olan belediyeden ayakkabı almak isteyen kişiler, https://www.sahinbey.bel.tr/haber/1/6012/belediyemizden-randevulu-ayakkabi-dagitimi internet sitesi üzerinden randevularını oluşturacak.

Şahinbey Belediyesi ayakkabı dağıtımı 2020 Randevu nasıl alınır?

Yaz döneminde Ortaokul, lise, güz döneminde ise üniversite öğrencilerine verilecek olan spor ayakkabısını alacak olan öğrenciler öncelikle https://www.sahinbey.bel.tr adresinden bilgilerini girerek randevu alacaklar.

Gaziantep ayakkabı nasıl alınır?

Şahinbey Belediyesi'nden ücretsiz ayakkabı için randevu almak isteyen vatandaşlar https://www.sahinbey.bel.tr/duyuru/1/1148/randevu-almak-icin-lutfen-tiklayiniz adresinden başvurularını yaparak belirlenen tarih ve saatlerde dağıtım noktasına giderek ayakkabılarını teslim alabilecek.

Şahinbey Belediyesi ayakkabı dağıtımı 2020 ne zaman?

Yüklenici işin teslimatına 01.06.2020 tarihinde başlayacak olup. 31.11.2020 tarihine kadar peyderpey teslim edecektir.

Gaziantep Şahinbey ilçe kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Tahir ŞAHİN, aslen Kayserili olup,1977 yılında Adana'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladı. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Vatani görevini ifa etti.

Gaziantep Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır? Başvuru yapmak için ALO 153 Beyaz Masa ekibine bağlanarak başvurularını sağlayabilirler. Çağrı merkezini aradıklarında yardım almak istediğiniz konuyu belirterek istekte bulunabilirsiniz.