Huawei Watch GT 2 Pro ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Huawei Watch GT 2 Pro ile neler yapılabilir?
  2. Huawei GT2 Pro hangi telefonlarla uyumlu?
  3. Huawei akıllı saat GT 2 Pro iPhone ile uyumlu mu?
  4. Huawei GT2 Pro nasıl şarj edilir?
  5. Huawei GT 2 akıllı saat su geçiriyor mu?
  6. Huawei GT 2 Pro tansiyon ölçer mi?
  7. Huawei Watch GT 2 Pro hangi renk?
  8. Huawei GT2 Pro GPS var mı?
  9. Huawei akıllı saat GT 2 telefona nasıl bağlanır?
  10. Huawei GT 2 hangi telefonlarla uyumlu?
  11. Huawei Watch GT 2 Pro nasıl açılır?
  12. Huawei Watch GT 2 kablosuz şarj özelliği var mı?
  13. Huawei Watch fit su geçiriyor mu?

Huawei Watch GT 2 Pro ile neler yapılabilir?

Huawei Watch GT 2 Pro Sağlık Uygulaması Saat üzerinden de anlık olarak verilerinizi görebiliyorsunuz, ancak uygulama üzerinde geniş detaylar mevcut. Burada egzersiz kayıtlarınıza, nabız, uyku, SpO2 ve stres ölçümlerinize günlük, haftalık, aylık ve hatta yıllık olarak bakabilme olanağınız var.

Huawei GT2 Pro hangi telefonlarla uyumlu?

iPhonelar için iOS 9.0 ve daha yeni iOS sürümleri, Android telefonlar içinse Android 4.4 ve daha yeni Android sürümlerine sahip Android telefonlarla çalışabilen Huawei Watch GT2 Pro; Bluetooth 5.1 protokolü üzerinden cihazlarla eşleşiyor.

Huawei akıllı saat GT 2 Pro iPhone ile uyumlu mu?

Huawei Watch GT 2 iOS uyumu Akıllı saat aynı zamanda iOS işletim sistemi ile uyumlu. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bazı özellikleri iOS işletim sisteminde kullanamıyorsunuz. Bunlar stres takibi ve müzik desteği.

Huawei GT2 Pro nasıl şarj edilir?

Şarj etme
  1. Şarj istasyonunu güç adaptörüne, ardından güç adaptörünü prize bağlayın.
  2. Saatinizin şarj istasyonunun üzerine yerleştirin ve saat ekranında şarj simgesi görüntülenene kadar saatin metal temas noktalarıyla şarj istasyonununkilerle hizalayın.
  3. Saat tamamen şarj olduktan sonra şarj göstergesi %100 olacaktır.

Huawei GT 2 akıllı saat su geçiriyor mu?

Bu ekran 4 piksel çözünürlüğe sahip. Yeteri kadar parlak, böylelikle dışarıda da rahat bir görüş sunuyor. Sağlam bir tasarıma sahip olan Huawei Watch GT 2, suya ve toza dayanıklı bir ürün. Aynı zamanda 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı.

Huawei GT 2 Pro tansiyon ölçer mi?

Huawei, akıllı saat tarafında yenilikçi sağlık teknolojilerini yakından takip ediyor. Bunun en yenisi ise başlıkta da belirttiğimiz gibi tansiyon ölçümü olacak. ... Firmanın akıllı saatleri hali hazırda nabız ve kandaki oksijen oranı gibi değerleri belirleyebiliyor / ölçebiliyor.

Huawei Watch GT 2 Pro hangi renk?

Huawei Watch GT 2 Pro'nun Sport ve Klasik olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Sport olan modelde gece siyahı renkli gövde ve siyah renkli floroelastomer kayış görüyoruz. Elimizde bulunan Klasik model ise nebula grisi gövdeyle geliyor.

Huawei GT2 Pro GPS var mı?

Bunların dışında Huawei Watch GT 2 Pro'da ivmeölçer, jiroskop, manyetometre, kapasitif sensör, GPS, barometre, ambiyans ışık sensörü ve barometre gibi farklı algılayıcılar da bulunuyor.

Huawei akıllı saat GT 2 telefona nasıl bağlanır?

  1. HUAWEI WATCH GT cihazınızı açın, Ayarlar > Hakkında bölümüne gidin ve saat adını kontrol edin.
  2. Telefonunuzda Bluetooth'u etkinleştirin, Sağlık > Cihaz > Ekle bölümüne gidin, ilgili saat modelini seçin, Eşleştir işlemini başlatın ve saatinizin adına dokunun.
Daha fazla öğe...

Huawei GT 2 hangi telefonlarla uyumlu?

Huawei Watch GT 2'yi sadece Huawei telefon sahipleri değil, diğer Android telefonları veya iPhone'ları bulunanlar da rahatlıkla kullanabilir.

Huawei Watch GT 2 Pro nasıl açılır?

Saatinizi açma/kapatma ve yeniden başlatma
  1. Saat kapalı olduğunda açmak için Üst düğmeyi basılı tutun.
  2. Saat kapalıyken şarj ettiğinizde otomatik olarak açılacaktır.

Huawei Watch GT 2 kablosuz şarj özelliği var mı?

455 mAh pil ve Huawei'nin tescilli işletim sistemi ile yeni saat 14 güne kadar pil ömrüne ulaşacak. Bataryanın şarj edilmesi gerekiyorsa, bu kesinlikle ürün yelpazesinde bir yenilik olan Huawei Watch GT2 Pro ile kablosuz olarak da yapılabiliyor.

Huawei Watch fit su geçiriyor mu?

HUAWEI TruSleep™ etkinleştirildi, kalp atış hızı izleme etkinleştirildi.Ekran günde 500 kez kısaca kontrol edilir, 50 mesaj, 3 çağrı ve 24 saatte hatırlatan 3 alarm ve haftada 60 dakika egzersiz. *5 ATM dereceli su ile uyumlu cihazlar, ISO 22810: 2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir.