Alacasu Cennet Koyu na nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Alacasu Cennet Koyu na nasıl gidilir?
  2. Alacasu Cennet Koyu satıldı mı?
  3. Cennet Koyu kime satıldı?
  4. Antalya Alacasu Cennet Koyu arası kaç km?
  5. Bodrum Cennet Koyu kime ait?
  6. Bodrum Cennet Koyu kimin?
  7. Cennet plajı nerede?

Alacasu Cennet Koyu na nasıl gidilir?

Kumluca Kemer yolu üzerinden sapak var ve buradan dar bir orman yolu içinden yaklaşık 1 km. daha giderek koya ulaşıyorsunuz. Aracı olmayanların minibüsle yol ağzında inerek burayı yürümeleri gerekiyor. Bunun dışında Kemer'den günübirlik tekne turları da Cennet Koyu'na uğruyor.

Alacasu Cennet Koyu satıldı mı?

Antalya Kemer'de Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içindeki ünlü Alacasu (Cennet) Koyu, "Günübirlik Kullanım Alanı" olarak Ankara merkezli bir firmaya kiralandı. 13 Temmuz'da yapılan ihaleyi alan firma, 20 yıllığına (7+13) koyu işletecek. Koya bir giriş kapısı ve günübirlik kullanıma yönelik yapılar inşa edilecek.

Cennet Koyu kime satıldı?

un Gölköy bölgesinde bulunan 6 metrekarelik arazi için dün düzenlediği ihaleyi, 277 milyon TL? lik teklifle TMC Mazıdağı Fosfatları Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Antalya Alacasu Cennet Koyu arası kaç km?

Antalya Antalya Alacasu Cennet Koyu arası mesafe, Antalya Antalya Alacasu Cennet Koyu yol haritası, Antalya Antalya Alacasu Cennet Koyu kaç saat kaç km. Antalya antalya alacasu cennet koyu arası mesafe : 61 kilometre. Antalya antalya alacasu cennet koyu arası süre : 1 saat 0 dakika.

Bodrum Cennet Koyu kime ait?

Bodrum'un en değerli bölgesi Cennet Koyu?na komşu, denize sıfır ikinci arazinin dün yapılan ihalesi neticesinde koy, Mazıdağı Fosfat Sanayi tarafından satın alındı.

Bodrum Cennet Koyu kimin?

Cengiz Holding'in bünyesinde bulunan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş., Muğla'nın Bodrum ilçesinin en güzel koylarından biri olan Cennet Koyu'nda “Sahil Düzenleme, Koruma Yapıları ve Dolgu Alanı” projesi hazırladı.

Cennet plajı nerede?

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı olan Göltürkbükü Mahallesi'nde yer alan bir koydur. Doğası ve büyüleyici yapısı adeta bir cenneti anımsattığı için bu bölge Cennet Koyu olarak adlandırılmıştır.