İSKİ su abone numarası nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. İSKİ su abone numarası nasıl öğrenilir?
  2. İSKİ fatura kime ait?
  3. İSKİ su abonelik isim değişikliği nasıl yapılır?
  4. Iski abone numarası sayaçta yazar mı?
  5. İski e fatura mı?
  6. Su aboneliği internetten oluyor mu?
  7. Kiracı su Aboneliği nereden alınır?
  8. İski Borç Yapılandırma nasıl yapılır?

İSKİ su abone numarası nasıl öğrenilir?

İSKİ abone numaramı nasıl öğrenirim ? Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir.

İSKİ fatura kime ait?

Faturaların elektronik ortamda gönderilmesine ilişkin masraflar İdaremize aittir.

İSKİ su abonelik isim değişikliği nasıl yapılır?

ABONELİK İSİM DEĞİŞİKLİĞİ Suyu fiilen kullanan kişinin, aboneliği kendi adına alması esastır. Abonelik isim değişikliği işlemi E-Devlet, İSKİ web sitemizden ve ALO 185 Çağrı Merkezimizden de yapılabilmektedir.

Iski abone numarası sayaçta yazar mı?

Elektrik sayaç numarası faturada sayaç no satırında ve ya sayacın üzerinde yazar. Faturada ayrıca sayacın markası türü de gösterilmelidir. Sayaç numarası aboneye göre değişiklik göstermeyen sabit bir numaradır. Eğer elinizde fatura yoksa sayaç numarasını elektrik sayacının üzerinden okuyabilirsiniz.

İski e fatura mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İski'nin E-Fatura Gönderme Sistemi Yok!

Su aboneliği internetten oluyor mu?

İnternetten Su Aboneliği Başvurusu Nasıl Yapılır? ... e-Devlet'ten su aboneliği başvurusu için öncelikle “Su ve Kanalizasyon Tedarik Şirketlerinin Sunduğu e-Hizmetler” sayfasına gitmelisiniz. Sisteme giriş seçeneklerinden birini seçip e-Devlet'e girin. Abonelik işleminin yapılacağı şehri seçin.

Kiracı su Aboneliği nereden alınır?

Su Aboneliği Nasıl Alınır?
  1. Belgelerinizle yetkili kurumlara şahsen giderek ya da online başvuru ile İSKİ abonelik işlemlerini yapabilirsiniz.
  2. Binaya bağlı olan ve isim değişikliği yapacağınız yani üzerinize alacağınız su aboneliği için ödemeniz gereken tutar 2018 yılı itibariyle yaklaşık 143 TL'dir.

İski Borç Yapılandırma nasıl yapılır?

İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu yapmak oldukça kolay. Su borcu yapılandıraması için "www.iski.istanbul" ve e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca İSKİ Şube Müdürlükleri üzerinden de yapılandırma başvurusu yapılabilir.