Deniz Yıldızı dizisi Melih kim?

İçindekiler:

  1. Deniz Yıldızı dizisi Melih kim?
  2. Deniz Yıldızı Kazım kimdir?
  3. Can Turay kiminle evli?
  4. Deniz Yıldızı Hangi tür?
  5. Deniz yıldızı ne zamandır var?

Deniz Yıldızı dizisi Melih kim?

Cantuğ Turay'ın Deniz Yıldızı dizisinde oynadığı Melih Şahin karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Cantuğ Turay ayrıldımı, Melih Şahin öldü mü? Ozan'ın en yakın arkadaşı. O da Ozan'la aynı bölümde beşinci yılını ikinci sınıf olarak tamamlamaktadır.

Deniz Yıldızı Kazım kimdir?

Yıldırım Şimşek'in Deniz Yıldızı dizisinde oynadığı Kazım Türkoğlu karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Yıldırım Şimşek ayrıldımı, Kazım Türkoğlu öldü mü? Banu ve Suna'nın babasıdır. Kamyon şoförüdür.

Can Turay kiminle evli?

Lise eğitiminden sonra Hacettepe Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazanmış ve mezun olmuştur. Liseden bu yana çeşitli tiyatro oyunlarında, programlarda ve dizilerde görev almış ve almaya halen devam etmekte olan Begüm TOPÇU, 7 Haziran 2014'te iş arkadaşı olan Cantuğ TURAY ile hayatını birleştirmiştir.

Deniz Yıldızı Hangi tür?

Denizyıldızı, hayvanlar âleminin derisi dikenliler şubesine bağlı Asteroidea sınıfından olan deniz omurgasızlarına verilen ortak ad. Dünya üzerinde, tropikal bölgelerden soğuk kutup denizi sularına kadar deniz tabanında 1.500 kadar denizyıldızı türü bulunur.

Deniz yıldızı ne zamandır var?

Deniz Yıldızı (dizi)
Deniz Yıldızı
KanalFOX (HD) (24 Ağustos 2009-20 Haziran 2014) Star TV (HD) (-12 Haziran 2015) Show TV (HD) ( - )
Resim formatı576i (16:i (HDTV)
Ses formatıStereo
Yayın tarihi24 Ağustos 2009 -
24 satır daha