Sürat Kargo ya kayyum atandı mı?

İçindekiler:

  1. Sürat Kargo ya kayyum atandı mı?
  2. Surat Kargo kimin elinde?
  3. Hangi kargo şirketi Fetöcü?
  4. Sürat Kargo hangi holdinge bağlı?
  5. Sürat Kargo kaca satildi?
  6. Hangi kargo şirketi satıldı?
  7. Sürat Kargo kime satıldı 2021?
  8. Sürat Kargo ne kadara satılıyor?
  9. Surat Kargo ihalesini kim aldi?
  10. Surat kime satıldı?
  11. Sürat kargoya en yüksek teklifi kim verdi?
  12. Sürat Kargo Ceo'su Kim?
  13. Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri nasıl bağlanırım?

Sürat Kargo ya kayyum atandı mı?

TMSF'nin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Fon'un, kayyum olarak atandığı Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ile Sürat Lojistik Hizmetleri AŞ'nin varlıklarının, ticari ve iktisadi bütünlük kapsamında satışına karar verildi.

Surat Kargo kimin elinde?

Sürat Kargo'nun yeni sahibi Ensar Vakfı yöneticisi | soL haber. Sürat Kargo'nun Ensar Vakfı ve TÜRGEV'de yöneticilik yapan Halil İbrahim Bacacı'nın 3 hafta önce kurduğu şirkete satıldığı öğrenildi.

Hangi kargo şirketi Fetöcü?

Aygün'ün açıklamalarından sonra adı FETÖ ile anılan CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, FETÖ soruşturması kapsamında el konulan Sürat Kargo'nun TMSF tarafından satılması ile havaya sıçradı. TBMM'de basın toplantısı düzenleyen CHP'li Kuşoğlu, "TMSF bünyesinde 800'e yakın şirkete el konulmuş durumda.

Sürat Kargo hangi holdinge bağlı?

Sürat Kargo
Kuruluş2003
Genel merkeziİstanbul , Türkiye
SahibiTMSF
Websitewww.suratkargo.com.tr
1 satır daha

Sürat Kargo kaca satildi?

Peki, Sürat Kargo kime satıldı, Sürat Kargoyu kim satın aldı? Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), dün yapılan Sürat Kargo ve Sürat Lojistik ihalesinde, en yüksek teklifin 335,5 milyon TL ile muhammen bedelin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi.

Hangi kargo şirketi satıldı?

TURKVEN VE SANCAK AİLESİ ALMIŞTI Girişim sermayesi şirketi Turkven ve Sancak ailesi 2017 yılında MNG Kargo'yu satın almıştı. MNG Kargo'da Turkven'in yüzde 70, Sancak Group'un yüzde 30 hissesi bulunuyor. Haziran ayında Bloomberg'de çıkan bir haberde, MNG Kargo'nun satışı sürecinin başladığı öne sürülmüştü.

Sürat Kargo kime satıldı 2021?

Kurucusu Halil İbrahim Bacacı, Kartal İmam Hatipli. İSTANBUL - “FETÖ” operasyonları sonucunda el konulan 800'e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı.

Sürat Kargo ne kadara satılıyor?

Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'in satışa esas değerinin tespit edilmesi amacıyla başlatılan değerleme sürecinde, işletme değerinin tespiti amacıyla Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın (TSKB) görevlendirildiği kaydedilen açıklamada, banka tarafından raporun Aralık 2020'de hazırlandığı, her iki şirket için tespit edilen ...

Surat Kargo ihalesini kim aldi?

İhaleye katılan ve en yüksek teklifi verenler belirlendi. Peki, Sürat Kargo kime satıldı, Sürat Kargoyu kim satın aldı? Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), dün yapılan Sürat Kargo ve Sürat Lojistik ihalesinde, en yüksek teklifin 335,5 milyon TL ile muhammen bedelin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi.

Surat kime satıldı?

İSTANBUL - “FETÖ” operasyonları sonucunda el konulan 800'e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı.

Sürat kargoya en yüksek teklifi kim verdi?

Toker, ihalede en yüksek teklifin 335 milyon 500 bin lira olduğunu ve teklifin sahibinin kamuoyuna açıklanmadığını hatırlatarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun en yüksek teklif sahibinin Port Kargo adlı bir şirket olduğunu söylediğini anımsattı.

Sürat Kargo Ceo'su Kim?

YÖNETİM KURULU
Yönetim Kurulu BaşkanıÇAĞRI SEYFİ
Yönetim Kurulu Başkan VekiliMUSTAFA YURTSEVER
Yönetim Kurulu ÜyesiHALİT HIZIR
Yönetim Kurulu ÜyesiOSMAN BOZKURT
Yönetim Kurulu ÜyesiGÜREL ORMANCI
4 satır daha

Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri nasıl bağlanırım?

Her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi İletişim Formu ile bize iletebilirsiniz. Ayrıca [email protected] e-posta adresine taleplerinizi iletebilir ya da 08 numaralı Çağrı Merkezimizi hafta içi 09:00 – 18:00, Cumartesi günleri ise 09:00 – 17:00 saatleri arasında arayabilirsiniz.