Folkart Urla ne zaman teslim?

İçindekiler:

  1. Folkart Urla ne zaman teslim?
  2. Folkart Urla projesi nerede?
  3. Izmir urla nerede?
  4. Folkartı kim yaptı?
  5. Folkart Vega ne zaman bitecek?
  6. Folkart hangi illerde?
  7. Urla hangi şehire bağlı?
  8. Izmir urla nasıl bir yer?
  9. Folkartta kaç daire var?
  10. Folkart Vega bitti mi?
  11. Folkart Vega kac daire var?
  12. Mesut Sancak ne iş yapıyor?
  13. Mesut Sancak nereli?
  14. Eski Urla neresi?

Folkart Urla ne zaman teslim?

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da satış süreci başladı. İnşaat çalışmalarının başladığı projede yer alan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek.

Folkart Urla projesi nerede?

İzmir Konak'a 33 kilometre, İzmir Narlıdere'ye 20 kilometre, Güzelbahçe'ye 10 kilometre, Seferihisar'a 11 kilometre uzaklıkta uzaklıkta yükselen Folkart Urla Bademler projesinde, doğal yaşam odaklı konseptle inşa edilmiş 180 villaya yer verilecek.

Izmir urla nerede?

Urla nerede soracak olursanız, İzmir'in batısında yer alıyor. Urla Yarımadası'nın merkezi olan ilçe; Çeşme, Güzelbahçe ve Seferihisar ilçelerine komşu.

Folkartı kim yaptı?

Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van'da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı'ın Yönetim Kurulu Başkanı.

Folkart Vega ne zaman bitecek?

Daire Sayısı 812. Daire m² Aralıkları m² Proje Başlangıç Ekim 2018. Teslim Tarihi Aralık 2021.

Folkart hangi illerde?

Folkart Towers
TürRezidans Ofis ve AVM
KonumManas Bulvarı, Bayraklı, İzmir, Türkiye
Koordinatlar38°27′13.00″K 27°10′34.00″D
Başlama2011-2014
17 satır daha

Urla hangi şehire bağlı?

İzmir'in merkezine 35 km uzaklıkta olan bir ilçesidir. Doğusunda Güzelbahçe ve Seferihisar, kuzeyinde ve güneyinde Ege denizi, batısında Çeşme yer almaktadır.

Izmir urla nasıl bir yer?

İzmir'in şirin bir ilçesi olan Urla, Ege Bölgesi'nin en güzel tatil beldeleri arasındadır. Tarihi dokusunu korumayı başarmış küçük köyleri, sakin havası, tertemiz denizi ile tatilcileri kendisine çeken Urla ziyaretçilerine bol huzur vadetmektedir. Antik çağlara uzanan tarihi ile Urla'nın eski ismi Klazomenai'dir.

Folkartta kaç daire var?

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.

Folkart Vega bitti mi?

İzmir Folkart Vega 2021'de teslim! Folkart Vega projesi 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. 2021 yılında teslimlerin yapılacağı projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor.

Folkart Vega kac daire var?

843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşan Folkart Vega kaç katlı sorusunun yanıtı şu şekilde; Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak'ta Alsancak ile Halkapınar arasında 4 blok olacak şekilde tasarlanan Folkart Vega yüksekliği 136 metre olarak planlanıyor.

Mesut Sancak ne iş yapıyor?

Yaşamının ilk on yılı Van'da geçen adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı'ın Yönetim Kurulu Başkanı. Van'dan sonra 20 yıl İstanbul'da yaşayan Mesut Sancak, 2004 yılından itibaren de İzmir'de yaşıyor. ... Mesut Sancak, şu anda İstanbul, Libya ve Kuzey Irak pazarlarında yatırımlar planlıyor.

Mesut Sancak nereli?

Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van'da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı'ın Yönetim Kurulu Başkanı. Van'dan sonra 20 yıl İstanbul'da yaşayan Mesut Sancak, 2004 yılından itibaren de İzmir'de yaşıyor.

Eski Urla neresi?

Antik çağlara uzanan tarihi ile Urla'nın eski ismi Klazomenai'dir. On iki İyon kentinden biri olan Klazomenai, Limantepe mevkiinde yer almaktadır. Bugüne dek yapılan kazı çalışmalarının ardından bölgenin tarihçesinin en az dört bin yıla dayandığı tahmin edilmektedir.