Valorant Battle pass sızdırıldı mı?

İçindekiler:

  1. Valorant Battle pass sızdırıldı mı?
  2. Valorant Battle pass neler var?
  3. Valorant Battle Pass ne kadar VP?
  4. Valorant Battle Pass kaç XP?
  5. Valorant savaş bileti nasıl işliyor?
  6. Battle Pass Valorant kaç VP?
  7. Valorant sezon bileti kaç VP?

Valorant Battle pass sızdırıldı mı?

VALORANT battle pass sızdırıldı! Bir çok oyunda gördüğümüz battle pass sistemi Riot Games'in yeni FPS oyunu VALORANT'ta da olacak gibi görünüyor.

Valorant Battle pass neler var?

Valorant Battle Pass, Valorant'ta oyun oynadığınız süreye bağlı olarak muhteşem skinler ve kozmetiklerle ödüllendirilebileceğiniz bir bilet sistemidir. Türkçesi Valorant Savaş Bileti'dir.

Valorant Battle Pass ne kadar VP?

Valorant Battle Pass, ücretsiz veya premium olarak sunulur. Ücretsiz Battle Pass'e herkes sahip olabilir. Premium Battle Pass ise ise 1.000 Valorant VP değerindedir. Valorant Premium Battle Pass, daha çok oyun oynadıkça daha büyük ödül kilitlerini açma olanağı verir.

Valorant Battle Pass kaç XP?

Kazanılan tecrübe puanları sayesinde oyun içi ödüllerle dolu Battle Pass'i ilerletmek mümkün oluyor. Yaklaşık iki ay gibi bir sürede tamamlanması gereken Battle Pass'i tümüyle bitirmek içinse 1.372.000 XP gerekiyor.

Valorant savaş bileti nasıl işliyor?

Valorant Battle Pass satın almak için Valorant'a giriş yapın. Savaş Bileti (Battle Pass) simgesine tıklayın. Savaş Biletini Görüntüle seçeneğine tıklayın. "1.000 VP / Savaş Biletini Geliştir" yazılı tuşa tıklayın ve hesabınızda yeterli Valorant VP mevcutsa satın alımı gerçekleştirin.

Battle Pass Valorant kaç VP?

Valorant Battle Pass, ücretsiz veya premium olarak sunulur. Ücretsiz Battle Pass'e herkes sahip olabilir. Premium Battle Pass ise ise 1.000 Valorant VP değerindedir.

Valorant sezon bileti kaç VP?

Valorant Battle Pass, oyunda daha fazla vakit geçirdikçe ödül kalitesini de aynı oranda artıran bir sistemdir. Valorant Savaş Bileti, sezonun başlarında bazı silah skinleri, unvan veya sprey sunarken; sezonun ortalarından sonra ödüller gelişmektedir. Premium Valorant Battle Pass'in değeri 1.000 Valorant VP'dir.