Coco Chanel parfüm kaç para?

İçindekiler:

  1. Coco Chanel parfüm kaç para?
  2. Coco Chanel parfüm nasıl bir koku?
  3. Chanel in en güzel kokusu hangisi?
  4. Coco Chanel ne kokuyor?
  5. Chanel Chance yaz kokusu mu?
  6. Chanel Chance nasıl kokar?
  7. Chanel Coco Mademoiselle nasıl kokuyor?
  8. Versace Bright Crystal nasıl bir koku?
  9. Duty Free parfüm ne demek?

Coco Chanel parfüm kaç para?

Seçenekler: ml12,97 TL/ml.

Coco Chanel parfüm nasıl bir koku?

chanel'in ünlü kokularından biri. sicilya greyfurtu, bergamot özlerinden oluşmuş koku vücuda yerleştikçe vanilya ve beyaz misk ile özleşiyor ve tatlı, şekerli, karamelimsi bir kokuya dönüşüyor. özellikle iş kadınlarının çokça tercih ettiği bir kokudur.

Chanel in en güzel kokusu hangisi?

Chanel No 5 Tüm zamanların tartışmasız en iyi kadın parfümü, ilk olarak 1921 yılında Coco Chanel tarafından vanilya, gül ve yasemin karışımları kullanılarak ortaya çıktı. En ünlü müdavimlerinin başında ise geceleri ne giyersiniz diye sorduklarında “Sadece Chanel No 5” diye cevap veren Marilyn Monroe geliyor.

Coco Chanel ne kokuyor?

Asil ve zarif kadınları betimleyen günlük koku Coco Chanel kadınını tanımlar. Chanel parfümün, üst notalarında portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamot yer alır. Tene sıkıldığında duyulan ilk koku olan üst notalarda turunçgillerin ferahlığı ile tam bir yaz kokusu kullanıcıları karşılar.

Chanel Chance yaz kokusu mu?

chanel'in yaz mevsiminde de kullanıma uygun olan bir parfümü. yıllardır vazgeçemediğim tek koku. hafif olmasına rağmen oldukça kalıcı.

Chanel Chance nasıl kokar?

Orijinal Chance kokusu, turunç ve kontrast yaratan yasemin ve odunsu notalarla zengin ve büyüleyici bir etki bırakır. Çiçeksi, odunsu ve oryantal bir parfüm olan Chanel Chance EDP, romantik duyulara hitap eder. Parfümün üst notalarında ananas, yasemin, pembe biber ve sümbül bulunur.

Chanel Coco Mademoiselle nasıl kokuyor?

Romantik kokusu ile beğeni kazanan parfüm, turunçgil ve odunsu notalar taşır. Asil ve zarif kadınları betimleyen günlük koku Coco Chanel kadınını tanımlar. Chanel parfümün, üst notalarında portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamot yer alır.

Versace Bright Crystal nasıl bir koku?

1. "Üst notalarda nar, yuzu ve çiçek akorları; orta notalarda şakayık, lotus ve manolya; alt notalarda amber ve misk." şeklinde açıklanmış notaları. 2 ya da 3 şişe bitirdiğim parfümdür. çok hafif çok güzel bir kokusu var ancak fazla kalıcı değil. yine de bence o kokuya değer.

Duty Free parfüm ne demek?

Duty Free alışveriş, vergiden muaf alışveriş demektir. Duty Free alışveriş yapabileceğiniz mağazalara yurt dışına çıkarken ya da yurt dışı dönüşlerinde uğrayabilirsiniz. ... Duty Free mağazalarında saat, çikolata, parfüm, kozmetik, tütün ürünleri, yerli-yabancı içki ve hediyelik eşyalar dahil pek çok ürün bulabilirsiniz.