Ankarada motorin kaç TL?

İçindekiler:

  1. Ankarada motorin kaç TL?
  2. Motorin Ultra Force nedir?
  3. Eco Force mu Ultra Force mu?
  4. Eco Force motorin nedir?
  5. Shell V-Power nitro benzin kaç oktan?

Ankarada motorin kaç TL?

Son Güncelleme:
İLÇEKURŞUNSUZ BENZİN (TL/LT)MOTORİN (TL/LT)
ANKARA7,857,35
AKYURT7,857,35
ALTINDAG7,857,35
AYAS7,867,36
21 satır daha

Motorin Ultra Force nedir?

OPET Ultra Force motorin yakıtı, yakıt tasarrufu sağlarken motorda yaşanabilecek güç kayıplarının geri kazandırılması, motorun temiz tutulması, korozyona karşı koruma sağlanması, dizel enjektör iç tortularının azaltılması ve hızlanma artışı sağlanması ile aracın performansını artırır ve sürüş deneyimini iyileştirir.

Eco Force mu Ultra Force mu?

Ultra Force, yüksek performans, düşük tüketim, tasarruf ve çevreci olma gibi akaryakıttan beklenen bütün özellikleri tek bir üründe toplayan yeni nesil bir yakıt Eco Force ise bir yandan uygun fiyatıyla tasarruf ve ekonomi sağlarken diğer yandan da çevre dostu ve motoru temizleme özellikleriyle ekolojik bir ürün.

Eco Force motorin nedir?

OPET Eco Force motorin yakıtı, motorda yaşanabilecek güç kayıplarının geri kazandırılması, motorun temiz tutulması ve korozyona karşı koruma sağlanması ile aracın performansını artırır ve sürüş deneyimini iyileştirir.

Shell V-Power nitro benzin kaç oktan?

Shell V-Power Kurşunsuz 95 oktanlı, kurşunsuz benzin benzinli araçlar için kullanılan yakıt türüdür. Rafineriden gelen ürüne ilave edilen Dynaflex formulü ile Shell V-Power ismini alarak istasyonlarımızda misafirlerimize sunulur. Shell V-Power, Ferrarinin kullandığı, güvendiği ve önerdiği tek yakıttır.