Tozkoparan İskender 15 bölüm ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Tozkoparan İskender 15 bölüm ne zaman çıkacak?
  2. Tozkoparan İskender 15 bölüm neler olacak?
  3. Tozkoparan İskender 18 bölümde ne olacak?
  4. Tozkoparan iskender 18 bölüm ne zaman yayınlanacak?
  5. Tozkoparan İskender 13 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Tozkoparan İskender 15 bölüm ne zaman çıkacak?

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen'in oynadığı ve gelecek hafta 21 Mart Pazar akşamında yayınlanacak olan Tozkoparan İskender 15. yeni bölüm fragmanı içinde heyecanlı bekleyiş başladı.

Tozkoparan İskender 15 bölüm neler olacak?

Kasırga'nın Mavi Ay'ı bodrum katına kilitlediği, Mavi Ay'ın ise izinsiz olarak cezalı odayı kullandığı ortaya çıkmıştır. Refika ve Rüya, her iki takımın alması gereken ceza konusunda anlaşmazlığa düşer. Diğer yandan Fikri, laboratuvara bırakılan notu Mavi Ay ve Salih'e gösterir.

Tozkoparan İskender 18 bölümde ne olacak?

Tozkoparan İskender 18.Bölüm Kuzgunların dönmüş olma ihtimalinin yanı sıra birisi özellikle İskender ile uğraşıyor gibidir. Diğer yandan Savaş, Fikri'ye naz yapar ve gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek ister. Savaş'a karşı mahcup olan Fikri, Savaş'a kendisinden ne isterse yapacağına söz verir.

Tozkoparan iskender 18 bölüm ne zaman yayınlanacak?

İşte tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender 18.BölümTozkoparan İskender 18.Bölümü yayınlandı. tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümde; İskender, kapının önüne bırakılan kuzgun tüyünü bulunca Salih ve Mavi Ay'ın canı yeniden sıkılmıştır.

Tozkoparan İskender 13 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Özellikle çocuklar tarafından çok sevilerek izlenen Tozkoparan İskender dizisi en son 12. bölümü ile 28 Şubat Pazar günü yayınlandı. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen bir bölümden sonra sabırsızlıkla 13. bölümü bekleniyor. Tozkoparan İskender 13. bölümü ile 7 Mart Pazar günü saat 17:30'da ekranlara gelecek.