Trade Plus nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Trade Plus nasıl giriş yapılır?
  2. Kuveyt Türk gümüş satıyor mu?
  3. Kuveyt Türk fon hesabı nasıl açılır?
  4. Trade Plus alarm nedir?

Trade Plus nasıl giriş yapılır?

İşlem yapmak isterseniz daha önce Mobil veya İnternet şubemizden belirlemiş olduğunuz “Tek Şifre” ile giriş yaparak işlem yapabilirsiniz. İnternet veya Mobil Şube kullanıcısı değilseniz kullanıma açtırmak için şubenizle görüşebilir veya 4 numaralı Çağrı Merkezi hattımızdan destek talep edebilirsiniz.

Kuveyt Türk gümüş satıyor mu?

Mobil uygulamamızdan, Tradeplus uygulamamızdan ve İnternet şubemizden 5/24 gümüş alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Minimum işlem limiti 0.01 gramdır. ... Hesabınızda bulunan gümüşlerinizi fiziki granül ya da külçe gümüş olarak Kuveyt Türk şubelerinden alabilirsiniz.

Kuveyt Türk fon hesabı nasıl açılır?

Fona katılan katılımcı, katılım miktarı kadar kazanç sağlamaktadır. Müşterilerimiz yatırım hesabını Kuveyt Türk şubelerinden veya mobil şubemiz üzerinden açabilmekte, yatırım fonu alım satım işlemlerini ise Kuveyt Türk Mobil, İnternet Şube, Tradeplus ve şubelerimiz aracılığıyla gerçekleştirebilmektedir.

Trade Plus alarm nedir?

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. güvencesiyle, hafta içi her gün, 24 saat döviz ve kıymetli maden emtia piyasalarını izleyip işlem yapabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Döviz çiftleri için piyasa kurları ile işlem yapabilir ya da alış / satış emri verebilirsiniz.