En iyi gözlük markası nedir?

İçindekiler:

  1. En iyi gözlük markası nedir?
  2. UV mi polarize mi?
  3. Neden polarize gözlük?
  4. Atasun Gözlük orjinal mi?
  5. Güneş gözlüğünün orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

En iyi gözlük markası nedir?

En İyi Güneş Gözlüğü Markası Hangisi?
Sıra NOMarkaÜlke
1RAY-BANABD
2AMERICAN OPTICALABD
3OAKLEY, INC.ABD
4MAUI JIMABD
6 satır daha

UV mi polarize mi?

Kaliteli her güneş gözlüğünde UV koruma filtresi bulunur. Polarize filtreli gözlük ise tamamen size kalmış bir seçimdir. Seçtiğiniz güneş gözlüğünde polarize filtre olmaması göz sağlığınıza zarar vermez. Fakat UV koruma olmaması gözünüzde kalıcı hastalıklara yol açabilir hatta körlüğe kadar götürebilir.

Neden polarize gözlük?

Fotoğrafçıların çekim esnasında oluşan yansımaları engellemek için kullandıkları bir çeşit filtredir. 1940'lı yıllardan beri güneş gözlüğü sektöründe de kullanılmaktadır. Güneş gözlüklerinde polarize filtrenin tek bir amacı vardır. O da yerden ya da yere paralel yüzeylerden gelen yansımaları engellemek, azaltmaktır.

Atasun Gözlük orjinal mi?

Atasun Optik'ten satın aldığınız tüm güneş gözlükleri orijinal olup 2 yıl ürün garantisi ve orijinal kutu ve aksesuarları ile tarafınıza gönderilmektedir.

Güneş gözlüğünün orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Güneş gözlüğünün sahte olup olmadığını anlamak için ürünün üzerinde CE işaretinin olup olmadığına bakılması gerekir. Bu işaret Avrupa Birliği Yeni Yaklaşım kapsamında uygulanmaktadır. CE işaretinin bulunduğu gözlükler insan, çevre ve hayvan için güvenilir ve kaliteli gözlüklerdir.