Davutlu Köyü Karadedeler Olayı Nedir?

İçindekiler:

  1. Davutlu Köyü Karadedeler Olayı Nedir?
  2. Karadedeler Olayı neresi?
  3. Kıbledere köyü olayı nedir?
  4. Kara dede nedir?
  5. Cin köyü nerede?
  6. Kıbledere köyü nereye ait?
  7. Karadedeler Olayı ne zaman oldu?
  8. Cin kuyusu filmi gerçek mi?
  9. Dabbe 4 filmi nerede çekildi?
  10. Ödemiş lübbey Köyü'ne Nasıl gidilir?

Davutlu Köyü Karadedeler Olayı Nedir?

Davutlu Köyü (Karadedeler Olayı) Filmi bile yapılmıştı hatta. Söylentiye göre, 1989 yılının bir gününde köylüler hava karardıktan sonra cinî varlıklar görüyorlarmış. O günden sonra belli bir süre köy halkı evden dışarı adımını atmamış. Bu olay gazetelerde yayınlanınca işin aslını öğrenmek için bir gazeteci köye gitmiş.

Karadedeler Olayı neresi?

Lüleburgaz'da bulunan Davutlu Köyü 'Karadedeler Olayı'nın yaşandığı iddia edilen yer. Bu köyde yaşanıldığı iddia edilen paranormal olaylar bir filme bile konu oldu. 1989 yılında köylüler köyde 'cini varlıklar' gördüklerini polise söyledi. Bir gazeteci de köyü ziyarette bulundu.

Kıbledere köyü olayı nedir?

1986 yılında Muğla'da Bilal Duran ve Remzi Karaduman Sare adında bir cinnia dan yardım alarak defineyi bulurlar ve defineyi bulduktan sonra Bilal Sare adlı cini gömmeye karar verir. Sare gömüldükten sonra Sarenin mensup olduğu cin kabilesi Bilalin ilerde doğcak olan kızı Kübrayı lanetler.

Kara dede nedir?

Panayırın adı köy mezarlığına da adını veren ve aynı mezarlıkta kabri bulunan ve halk arasında Kara Dede denen zattan gelmektedir. Panayırda bu zaata atfen kurulmaktadır.

Cin köyü nerede?

Cin Köyü 36.986107 enlem ve 34.756702 boylamda yer almaktadır. Tarsus ilçesine bağlıdır. Cin Köyü haritası Mersin ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 176 metredir.

Kıbledere köyü nereye ait?

Benim araştırmama görede bu köy Muğla Merkeze bağlı Taşlıca köyüdür. Hasan Karacadağ Dabbe 4'ün çekimlerinide bu köyden oldukça uzakta çekmiştir zaten tehlikesini öğrendiği için.

Karadedeler Olayı ne zaman oldu?

16 Eylül'de gösterime giren Karadedeler Olayi filminin tartismalari, Kirklareli'yi de etkiledi. Filmle baglantili internet sitelerinde ve sosyal medyada, gerçek oldugu öne sürülen görüntülerin 1989 yilinda Lüleburgaz Ilçemizin Davutlu Köyü'nde gerçeklestigi yorumlaninca ipin ucu kaçti.

Cin kuyusu filmi gerçek mi?

CİN KUYUSU gerçekten içinde cin çağırma ve cin çıkarma sahnelerinin olmadığı, efektli cinlerin ve yüzlerin olmadığı bir korku filmi. Film baştan sona sizi geren ve ne olduğunu anlamaya çalıştığınız bir hikaye sunuyor. Anadolu inançlarını konu alan ancak onları biraz farklılaştırmış bir hikayesi var filmin.

Dabbe 4 filmi nerede çekildi?

Dizi ve film yapımcılarının yoğun ilgi gösterdiği Yatağan'a bağlı Bozüyük Beldesi'nde 'Sürgün İnek' adlı sinema filmi öncesi çekimleri başlayan Dabbe 4 adlı korku serisinin çekimlerinin tamamlandı.

Ödemiş lübbey Köyü'ne Nasıl gidilir?

Lübbey Köyü, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür. Ödemiş ilçe merkezine yaklaşık 13 km uzaklıkta bulunur. Buraya ulaşmak için şahsi aracınızla Ödemiş merkezden kuzey yönünde giderken Ortaköy ve Üzümlü köylerini takip ederek Çamyayla Köyü'ne ulaşıp burada tabelalar yardımıyla köye ulaşmış olacaksınız.