Kestine yan etkisi nedir?

İçindekiler:

  1. Kestine yan etkisi nedir?
  2. Kestine 10 mg nedir ne işe yarar?
  3. Rupafin yan etkileri nelerdir?
  4. Kestine 20 mg ne işe yarar?
  5. Atarax hangi durumlarda kullanılmaz?

Kestine yan etkisi nedir?

Sinirlilik, duygusal değişkenlik, aşırı hareketlilik hali Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahele gerekebilir. Bu ciddi yan etkiler seyrek görülür. Bunlar KESTINE'nin hafif yan etkileridir.

Kestine 10 mg nedir ne işe yarar?

KESTİNE; 12 yaşın üzerindeki hastalarda, • Alerjik konjonktivit (gözlerde kaşıntı ve sulanma, burunda kaşıntı ve akıntı, hapşırma), • Kronik alerjik rinit (tüm yıl süren alerjik nezle), • Mevsimlere bağlı alerjik rinit (saman nezlesi), • İdiyopatik kronik ürtiker (nedeni bilinmeyen müzmin kurdeşen; deride şişme, ...

Rupafin yan etkileri nelerdir?

Eller, ayaklar, bilekler, yüz, dudakların şişmesi ya da özellikle ağız veya boğazın yutmayı veya nefes almayı zorlaştıracak şekilde şişmeleri. 'Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin RUPAFN'e karşı ciddi alerjiniz var demektir.

Kestine 20 mg ne işe yarar?

KESTİNE® alerji tedavisinde kullanılan bir antihistaminiktir. Antihistaminik ilaçlar, histaminin etkisini nötralize eder, alerji belirtilerini ortadan kaldırır. KESTİNE®, ağızdan alınan beyaz, yuvarlak, bir yüzünde E20 baskısı bulunan film kaplı tablettir.

Atarax hangi durumlarda kullanılmaz?

Atarax Yan Etkileri Hidroksizin alerjiniz varsa veya hamileyseniz Atarax kullanmamalısınız. Atarax'ı almadan önce, nöbet bozukluğunuz, karaciğer hastalığınız veya böbrek hastalığınız varsa doktorunuza söyleyiniz. Bu ilaç düşüncelerinizi veya tepkilerinizi bozabilir.