Yuvarlak gözlük çerçevesi hangi yüzlere yakışır?

İçindekiler:

  1. Yuvarlak gözlük çerçevesi hangi yüzlere yakışır?
  2. Gözlük çerçevesi kaç TL?
  3. Gözlük çerçeveleri neden pahalı?
  4. Üçgen yüze hangi gözlük yakışır?
  5. Oakley hangi ülkenin markası?
  6. Burlington gözlük hangi ülkenin?

Yuvarlak gözlük çerçevesi hangi yüzlere yakışır?

Yuvarlak Yüz Yuvarlak bir yüze sahipseniz, seçeceğiniz modeller yüzünüzde zıtlığı yakalamalı. Özellikle yüzünüzü daha uzun gösterecek olan kare ve dikdörtgen çerçeveli modelleri tercih etmelisiniz. Yuvarlak, küçük ve aşağı doğru genişleyen gözlük çerçeveleri yuvarlak yüzler için tercih edilmemeli.

Gözlük çerçevesi kaç TL?

Devlet Gözlük çerçevesi İçin Ödediği Bedeli; Uzak çerçeveli gözlük bedeli 37, 80 TL. Yakın çerçeveli gözlük bedeli 37, 80 TL.

Gözlük çerçeveleri neden pahalı?

Üretim maliyetleri yüksek veya çok kaliteli oldukları için değil piyasanın büyük bir kısmı tek bir şirket tarafından kontrol edildiği için pahalılar. Kaçacak yeriniz olmadığından Luxottica'nın belirlediği fiyat piyasa fiyatı oluyor. Altı üstü beş gram plastik, iki tane cam… Markalı çerçeveler 500 liradan başlıyor.

Üçgen yüze hangi gözlük yakışır?

Üçgen tipte bir yüze sahipseniz alnınızı geniş gösterecek düşük saplı çerçevelerden uzak durmalısınız. Tercih edeceğiniz gözlük çene genişliğinizde olmalıdır. Çerçevesiz modeller de bu yüz tipine oldukça uygun olacaktır. Pilot tipi gözlükler ve kedi gözü modeller, üçgen yüzlerin en favori modellerindendir.

Oakley hangi ülkenin markası?

1975 yılında Güney California'da kurulan Oakley, bugün dünyanın en önde gelen spor ekipmanları üreticisidir.

Burlington gözlük hangi ülkenin?

1995 yılından günümüze kadar geçen yıllar boyunca kazandığı deneyimleri ile sektörümüzün önemli bir rengi haline gelen ve yılların kazandırdığı deneyimi bizlerle paylaşan Berra Optik, İngiltere' nin ünlü markası BURLİNGTON' u Türkiye'ye getirerek tüketicinin hizmetine sundu.