Rebul Kolonya kime ait?

İçindekiler:

  1. Rebul Kolonya kime ait?
  2. Rebul parfümlü kolonya kaç derece?
  3. Rebul kolonyalar kaç derece?
  4. Rebul Kolonya hangi markette var?
  5. Rebul Kozmetik sahibi kim?
  6. Rebul Yasemin kolonyası kaç derece?
  7. Rebul Kolonya yüzde kaç alkol?
  8. Rebul Kolonya hangi koku?
  9. Kerim Müderrisoğlu kimdir?
  10. Rebul Jasmine kolonya nerede satılır?
  11. Rebul Bouquet nasıl kokuyor?
  12. Rebul Bouquet ne kokuyor?

Rebul Kolonya kime ait?

Rebul Eczanesi'nin ikinci kuşak sahibi, Mehmet Müderrisoğlu “Kolonyayı herkes üretiyor, kokuyu seçmek zor” diyor. meşhur kolonyanın hikâyesini anlattı. Beyoğlu'nda 123 yıl önce açılan Rebul Eczanesi'nin doğuşu hayli ilginç bir hikâye.

Rebul parfümlü kolonya kaç derece?

Rebul Lavanta Kolonyası 80 Derece 270 ml.

Rebul kolonyalar kaç derece?

Rebul Ice 100 Ml. 80 Derece Kolonya.

Rebul Kolonya hangi markette var?

Rebul Ice Kolonya 270 Ml - Migros.

Rebul Kozmetik sahibi kim?

Atelier Rebul kurucu ortağı Nüket Filiba, marka olarak kalite ve güvenden ödün vermediklerini formüllerin tamamının kendi laboratuvarlarında, kendi tesislerinde ürettiklerini söylüyor. Markanın köklerine biraz yolculuk yapalım, kısaca bir hikayesini dinleyelim sizden.

Rebul Yasemin kolonyası kaç derece?

Rebul Yasemin Kolonyası 80 Derece Cam Şişe Sprey 100 ML.

Rebul Kolonya yüzde kaç alkol?

Yüzde 80-96'sı etil alkol, kalan kısmı ise su ve esanstan oluşan kolonya, ağzı kapalı ve güneşten uzak kaldığı sürece ortalama beş yıl bozulmamaktadır. Kolonya sürdükten sonra rahatlama ve ferahlık hissinin sebebi, içindeki etil alkolün uçucu olması ve buharlaşırken vücut ısısını da beraberinde götürmesidir.

Rebul Kolonya hangi koku?

Rebul Kolonya ile Büyüleyen Ferahlık Doğadan gelen taptaze kokuları kolonya şişesine sığdırmayı başaran marka; lavanta, yasemin ve yeşil çay gibi çiçek kokularının ferahlatıcı etkisini cildinizle buluşturuyor.

Kerim Müderrisoğlu kimdir?

Oğlum Kerim Müderrisoğlu, ailedeki 3. kuşak eczacımız. Marmara Üniversitesi'nden mezun ve 15 yılı aşkın süredir Rebul Cosmetics'in genel müdürü. O, Rebul markasının modern, yenilikçi ve genç yüzü.

Rebul Jasmine kolonya nerede satılır?

Rebul Jasmine Kolonya 270 Ml - Migros.

Rebul Bouquet nasıl kokuyor?

Dip nota: misk, sedir ağacı ve sandal ağacı içeriyormuş. 270 ml olanını indirimden 15 liranın altında bir fiyata aldım. Kolonyadan çok parfüm gibi kokuyor ben de parfüm gibi saçıma ve boynuma sürüyorum. Çiçekli koku sevmediğim halde kokusuna bayıldım.

Rebul Bouquet ne kokuyor?

Asaletin Simgesi Şakayık Buketi Dip notalarda misk, sedir ağacı ve sandal ağacının sofistike dünyasına davet eden bu koku size çekici bir ferahlık sunar. Böylece Rebul Bouquet, nesilden nesile vazgeçilmez bir tutkuya dönüşürken, aynı zamanda hiç bitmeyen ve dilden dile dolaşan bir hikayenin kahramanı olur.