iPhone 8 arka cam değişimi ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone 8 arka cam değişimi ne kadar?
  2. iPhone 8 arka cam mı?
  3. iPhone 8 pili ne kadar?
  4. iPhone 8 Plus ekran değişimi ne kadar?
  5. iPhone 8 arka cam dayanıklı mı?
  6. 8 Plus arka cam ne kadar?
  7. iPhone pil sağlığı kaça düşünce garantiye girer?
  8. 8 Plus ekranı kaç para?
  9. iPhone 8 Sağlam mı?

iPhone 8 arka cam değişimi ne kadar?

iPhone 8 Arka Cam Değişimi fiyatı 250.00 TL' dir. iPhone 8 Arka Cam Değişimi hizmeti, elektronik eğitimlerini almış ve belge sahibi Profesyonel Nano Servis teknisyenleri tarafından aynı gün içerisinde yapılmaktadır.

iPhone 8 arka cam mı?

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus; uzay grisi, gümüş ve altın renkleri olmak üzere üç yeni renk seçeneğine sahip ve bir akıllı telefonda kullanılan en dayanıklı camdan üretilen harika bir arka tasarıma yer veriyor.

iPhone 8 pili ne kadar?

iPhone pil değiştirme fiyatlandırması - Türkiye
iPhone modeliGaranti kapsamındaGaranti kapsamı dışında
iPhone SE (2. nesil), iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, diğer tüm uygun modeller0 TL399 TL
1 satır daha

iPhone 8 Plus ekran değişimi ne kadar?

iPhone 8 Plus ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 350 TL'dir. Ekran tamiri uzman ve tecrübeli APPLE kadromuz tarafından özel ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır.

iPhone 8 arka cam dayanıklı mı?

Ön taraf tamamen aynı kalırken iPhone 8 arka cam ile farklılaştı. Apple iPhone 8 modellerinde yer verdiği cam için “Akıllı telefonlarda kullanılan en sağlam cam.” İfadelerini kullansa da elbette bu telefonunuzda yer alan cam yüzeylerin kırılmayacağı anlamına gelmiyor.

8 Plus arka cam ne kadar?

iPhone 8 Plus arka cam değişimi fiyatı 250 TL'dir.

iPhone pil sağlığı kaça düşünce garantiye girer?

iPhone Sahipleri Piliniz 500 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. 2 yıllık garanti, arızalı bir pil için servis işlemlerini de kapsar.

8 Plus ekranı kaç para?

iPhone 8 Plus ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 350 TL'dir. Ekran tamiri uzman ve tecrübeli APPLE kadromuz tarafından özel ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır.

iPhone 8 Sağlam mı?

Apple'a göre, iPhone 8 ve 8 Plus akıllı telefonlar en dayanıklı cama sahip. ... Apple logosu ve iPhone metni arka camın altına yerleştirildiğinden, kullanımdan dolayı yıpranmazlar.