Uçak bileti kaç yaşına kadar ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Uçak bileti kaç yaşına kadar ücretsiz?
  2. Çocuklara uçak bileti kaç yaşında alınıyor?
  3. THY sağlık çalışanları indirim başvurusu nasıl yapılır?
  4. Uçak bileti kaç yaşa kadar ücretsiz?
  5. 65 yaş üstü uçaklarda indirim var mı?
  6. 1 yaşındaki bebeğe uçak bileti alınır mı?
  7. THY kaç yaşa kadar ücretsiz?
  8. Kaç yaş çocuğa otobüs bileti alınır?
  9. Sağlık çalışanlarına uçak indirimi var mı?

Uçak bileti kaç yaşına kadar ücretsiz?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler. 7-12 yaş arası çocuk yolcularımız uçuşlarımızda tek başlarına veya refakat hostesi ile birlikte seyahat edebilirler.

Çocuklara uçak bileti kaç yaşında alınıyor?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler.

THY sağlık çalışanları indirim başvurusu nasıl yapılır?

Kampanyadan faydalanabilmek için Miles&Smiles üyesi olmak ve kampanya sayfası üzerinden erişilebilen Sağlık Çalışanı Kayıt Formu'nu 20 - 20 tarihleri arasında eksiksiz doldurmak gerekmektedir. Kampanyadan sadece Miles&Smiles üyeleri yararlanabilir.

Uçak bileti kaç yaşa kadar ücretsiz?

2 yaşını doldurmuş, ancak 12. yaş gününü henüz kutlamamış, 2-11 yaş aralığındaki tüm yolcularımızı çocuk yolcu olarak kabul ediyoruz. Detaylı bilgi için bebek ve çocuk yolcular sayfamızı ziyaret edin.

65 yaş üstü uçaklarda indirim var mı?

İç hat uçuşlarından birinde seyahat edecek olan 65 yaş üstü yolcuların tüm uçuşlarda indirim hakkı bulunmaktadır. Tüm hava yolları şirketlerinde geçerli olan indirim oranı ortalama %25'dir. 65 yaş üstü yolcular %25 indirim hakkını kullanarak daha uygun fiyatlarla bilet sahibi olabilirler.

1 yaşındaki bebeğe uçak bileti alınır mı?

Bebek Yolcu 0 - 2 yaş arası ikinci yaş gününü kutlamamış olan yolcularımızdır. Bebek yolcular doğumlarından itibaren ilk 48 saat içerisinde uçuşlarımıza kabul edilmemektedir. 2 - 7 günlük bebekler, "Uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresinin yer aldığı doktor raporu ile uçuşa kabul edilirler.

THY kaç yaşa kadar ücretsiz?

0-7 yaş (8. yaş gününü kutlamamış) arası yolcularımız için serbest bagaj hakkına ek olarak, bir (1) adet katlanabilir bebek arabası/pusetini ücretsiz taşıdığımızı belirtmek isteriz. Detaylı bilgi için bebek ve çocuk yolcular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kaç yaş çocuğa otobüs bileti alınır?

Otobüs seferlerinde, 6 yaşından küçük çocuklar kucakta seyahat edebilirler. Ayrı koltuk talep ediyorsanız çocuk yolcular için de bilet almalısınız. 6 yaşından büyük her yolcu için ayrı bilet alınması zorunludur.

Sağlık çalışanlarına uçak indirimi var mı?

Sağlık çalışanları için yüzde 40 indirim yapan THY kampanyanın geçerli olacağı tarihleri duyurdu. ... Bu kampanya ile dünyanın dört bir yanında görevli tüm sağlık çalışanları, THY internet sayfasından ve mobil uygulamasından düzenleyecekleri biletlerle yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek.