Tavan pervane fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Tavan pervane fiyatları ne kadar?
  2. Tavan vantilatörü kaç kanat olmalı?
  3. LG tavan vantilatörü ne kadar?
  4. Vantilatör fiyatları ne kadar?
  5. Vantilatör dereceyi düşürür mü?
  6. Vantilatörde pervane sayısı önemli mi?
  7. LG Ceiling Fan nedir?
  8. Vantilatör 1 saatte ne kadar elektrik yakar?
  9. Ayaklı vantilatör kanat sayısı önemli mi?
  10. Tavan vantilatörü seçerken nelere dikkat?

Tavan pervane fiyatları ne kadar?

  • 3 Kanatlı Tavan Vantilatörü 80 Watt (sac Tavan Pervanesi) gittigidiyor.com. 455,,99 TL. Tümünü İncele. ...
  • 3 Metal Kanatlı 144cm Tavan Pervanesi 56'' Tavan Vantilatörü Süper Sessiz 5 Kademe Hız Sabit Kumanda. gittigidiyor.com. 299,,00 TL. Tümünü İncele.

Tavan vantilatörü kaç kanat olmalı?

Tavan vantilatörü kanat boyutları, oda m2 göre belirlenir: Odanızın boyutu 20 metrekare veya daha küçükse ideal kanat boyutu 1 cm olarak belirlenmektedir. 30 ila 40 metrekare arasındaki odalar için 1 cm aralığında bir kanat boyutu ideal olarak belirlenmektedir.

LG tavan vantilatörü ne kadar?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 3.150,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 2.233,91 TLŞu Andaki Fiyat: 2.958,50 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 192 TL (%6) daha ucuz.

Vantilatör fiyatları ne kadar?

  • 4.7(15) Masaüstü Vantilatör Beyaz. ...
  • 4.7(11) Blyss Ayaklı Vantilatör Beyaz 40 cm. ...
  • Raks Ayaklı Vantilatör SF 16 Eco Plus. 359,90 TL.
  • Blyss Metal Duvar Tipi Vantilatör. 509,90 TL.
  • Blyss Krom Masa Vantilatörü ,90 TL.
  • Zencool Kule Tipi Vantilatör. ...
  • Blyss Yer Tipi Vantilatör KTY-50A1. ...
  • Raks WF20SA Sanayi Tipi Duvar Vantilatörü
Daha fazla öğe...

Vantilatör dereceyi düşürür mü?

Vantilatör ortamın ısı derecesini düşük ölçüde düşürürken, klima ile ortamın ısı derecesi etkili biçimde düşürülür. ... Bu karşılaştırmalara bağlı olarak, klima kullanımının vantilatör kullanımında enerji tüketimi ve ortam ısısına uygun derece ayarlaması yapılması açısından daha avantajlı ve sağlıklı olduğu belirtilir.

Vantilatörde pervane sayısı önemli mi?

Farklı kademeler, vantilatör pervanelerinin dönme hızını etkiliyor ve bu sayede sunulan hava akımının hızı değişebiliyor. Diğer bir deyişle kademe sayısı ne kadar fazla olursa pervane dönüş hızı seçimi de o kadar çeşitli olabiliyor.

LG Ceiling Fan nedir?

LG den Dual Wing çift kanatlı Ceiling Fan Tavan Vantilatörü. ... LG ThinQ uygulaması kullanılarak tavan vantilatörü akıllı telefon veya tablet üzerinden kontrol edilebilir.Uzaktan kumandası sayesinde 4 kademeli hız ayarı yapılmaktadır. Dayanıklı ve dengeli motor, pervanelerin kusursuz şekilde dönmesini sağlamaktadır.

Vantilatör 1 saatte ne kadar elektrik yakar?

Vantilatör elektrik tüketimi, vantilatör türü ve kullanım sıklığına göre değişir: 80 Watt elektrik tüketimi olan bir ayaklı vantilatör saatte 0,06 TL tutarında 0,07 kWh, 24 saat kullanıldığında 1,35 TL tutarında 1,80 kWh elektrik tüketir.

Ayaklı vantilatör kanat sayısı önemli mi?

Kanat açıklıklarının fazla olması mekanda sirkülasyonun fazla olmasını sağlar. Özellikle mekanlarınız büyük ise, kanat açıklığı geniş olan vantilatörleri tercih edin.

Tavan vantilatörü seçerken nelere dikkat?

Maksimum verimi alabilmek için yerden en az 2 metre yüksek olmasına dikkat edilmeli. Güvenlik içinse tavsiye edilen en az 2.5 metre. Hava sirkülasyonunun sağlanması açısından da vantilatörle tavan arasında en az 45 cm uzaklık olması gerekli.