Tarım Kredi Kooperatifi kime ait?

İçindekiler:

  1. Tarım Kredi Kooperatifi kime ait?
  2. Tarım Kredi Kooperatifi alım ne zaman?
  3. Tarım Kredi market kaça kadar açık?
  4. Tarım Kredi Kooperatifi hangi illerde var?

Tarım Kredi Kooperatifi kime ait?

Tarım Kredi Kooperatifleri, T.C. Ziraat Bankası bünyesinde faaliyet gösterirken yılında Merkez Birliği'nin kurulmasıyla tamamen bağımsız bir çiftçi kuruluşu olmuş, T.C. Ziraat Bankası'nın idari yükümlülükleri sona ererken, finansman bankası olarak bugünde görevine devam ediyor.

Tarım Kredi Kooperatifi alım ne zaman?

02.09.2021 tarihinde başlayacak olan başvurular Tarım Kredi Kooperatifleri'nin web sayfası üzerinden yapılacak olup, son başvuru 13.09.2021 günü saat 18.00'a kadar belirlendi. Adaylar başvuruları esnasında, aktif olarak kullandıkları geçerli bir e-posta adresi ekleyecekler.

Tarım Kredi market kaça kadar açık?

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ İlk şubesini 2017'de açan Tarım Kredi Kooperatifi Market'in çalışma saatleri 09:00 itibariyle başlamakta.

Tarım Kredi Kooperatifi hangi illerde var?

Bu amaçla; Ankara, Trabzon, Samsun, Eskişehir, İstanbul, Kütahya, Afyon, Manisa, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Yalova, Konya, Bolu, Bursa, İzmir' ve bugünde Bilecik'te Kooperatif Marketlerimizin açılışını yaparak toplamda 50 marketi faaliyete geçirdik. 2017'de 1 şubeyle başlayan şu an 50'ye ulaşan, market sayımızı 2 yıl ...