Istinye Park AVM hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Istinye Park AVM hangi semtte?
  2. Istanbul istinye park hangi yakada?
  3. Istinye Park'a nasıl gidilir metrobüs?
  4. Izmir istinye park ne zaman acilacak 2021?
  5. İstinye Park in sahibi kim?
  6. İstinye Park AVM ne zaman açıldı?
  7. Istanbul Sarıyer nerede?
  8. Metrobüs ile sarıyere nasıl gidilir?
  9. Sarıyer metro ile nasıl gidilir?
  10. Istinye park kaçta kapanıyor 2020?
  11. İstinyePark AVM kime satıldı?
  12. Mall of Istanbul u kim yaptı?
  13. Istinyepark AVM kimin?
  14. Istinye Park AVM kime ait?
  15. İstanbul Sarıyer ne tarafta?
  16. İstanbul Sarıyer hangi semte yakın?

Istinye Park AVM hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Pınar Mh. ve Sarıyer ilçesine bağlıdır. İstinye Park AVM haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstinye Park AVM posta kodu 34075.

Istanbul istinye park hangi yakada?

İstinye, İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı, İstanbul Boğazı'nın Rumeli yakasında yer alan bir sahil semtidir.

Istinye Park'a nasıl gidilir metrobüs?

Üsküdar'dan Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Altunizade durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'ya geliniz. Buradan Levent-Sarıyer çıkışındaki otobüs durağından 40B numaralı otobüse binerek İstinye Park durağında indiğinizde İstinye Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Izmir istinye park ne zaman acilacak 2021?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor.

İstinye Park in sahibi kim?

İstinye Park
Açılış
SahipOrjin Grup Katar Yatırım Otoritesi
Yükseklik
Çatı139 m
13 satır daha

İstinye Park AVM ne zaman açıldı?

İstinye Park Alışveriş Merkezi/Açılış tarihi

Istanbul Sarıyer nerede?

Sarıyer, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ilçedir. Güneyden Beşiktaş ve Kâğıthane, batıdan Eyüpsultan ilçeleri ile doğudan İstanbul Boğazı ve kuzeyden Karadeniz ile çevrilidir. Sarıyer İlçesi toplam 38 mahalleden oluşmaktadır.

Metrobüs ile sarıyere nasıl gidilir?

Metrobüs ile Sarıyer'e gitmek için, Metrobüs'ün Mecidiyeköy ya da Zincirlikuyu duraklarında inmeniz gerekmektedir. Buradan M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattının; Şişli- Mecidiyeköy ya da Gayrettepe duraklarına aktarma yaparak Hacıosman durağında inmeniz gerekmektedir.

Sarıyer metro ile nasıl gidilir?

Sarıyer ilçesine metro ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Sarıyer'e metro bağlantısını kullanarak gitmek isterseniz; M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattını kullanarak aktarma yapabilirsiniz.

Istinye park kaçta kapanıyor 2020?

Hafta içi ve hafta sonu binlerce kişinin tercih ettiği İstinye Park AVM sabah saat 10:00'da açılırken, 12 saat boyunca açık oluyor. Yani akşam saat 22:00'da kapanıyor. Bu saatten itibaren içeride bulunan tüm mağazalar kasalarını kapatıyor.

İstinyePark AVM kime satıldı?

YÜZDE 58 ORJİN GRUBU'NDA Doha merkezli Qatar Holding LLC, Doğuş Turizm Sağlık Yatırımları ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ve dolayısıyla İstinyePark Alışveriş Merkezi'nin ortak kontrolünü devralacak. Resmi kurumlara da başvuran her iki şirketin önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Mall of Istanbul u kim yaptı?

Mall of İstanbul sahibi kim? : Aziz Torun'un şirketi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mall Of İstanbul'un sahibi. Torun'un Torium ismiyle de alışveriş merkezi bulunuyor.

Istinyepark AVM kimin?

İstinye Park
SahipOrjin Grup Katar Yatırım Otoritesi
Yükseklik
Çatı139 m
Zemin alanı276,000 m²
13 satır daha

Istinye Park AVM kime ait?

Böylece Finansbank'ın da ortağı olan Katarlı grup 2007 yılında açılan AVM'nın stratejik ortağı oldu. 270 bin metrekare yüzey, 87 bin metrekare mağaza alanına sahip İstinye Park AVM'de yüzde 58 hisse ise Orta Gayrimenkul Yatırım Yönetim şirketine ait.

İstanbul Sarıyer ne tarafta?

Sarıyer, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ilçedir. Güneyden Beşiktaş ve Kâğıthane, batıdan Eyüpsultan ilçeleri ile doğudan İstanbul Boğazı ve kuzeyden Karadeniz ile çevrilidir.

İstanbul Sarıyer hangi semte yakın?

Sarıyer ilçesi Batıda Eyüp, Güneyde Şişli ve Beşiktaş ilçeleri, doğuda İstanbul Boğazı ve kuzeyde Karadeniz ilçeleriyle çevrili, 151 km'lik bir alan üzerinde yayılmıştır.