Cihangir Ceyhan Diyarbakırlı mı?

İçindekiler:

  1. Cihangir Ceyhan Diyarbakırlı mı?
  2. Cihan Cihangir nereli?
  3. Mehmet Ceyhan nereli?
  4. CIO baba Hangi Dizi?
  5. Cihan Cihangir hangi dizide oynuyor?
  6. Cihangir Ceyhan doğum günü ne zaman?
  7. Cihan Ceyhan kim?

Cihangir Ceyhan Diyarbakırlı mı?

Cihangir Ceyhan, tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Ailenin en küçük çocuğu olan Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlıdır, anne tarafından Diyarbakırlıdır. ... Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana'ya dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde 'Serdar' karakteriyle yaşadı.

Cihan Cihangir nereli?

Cihangir Ceyhan, tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Baba tarafından Elazığ, anne tarafından ise Diyarbakırlıdır. İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldıktan sonra Diyarbakır'a dönüş yaptı. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde yaşadı.

Mehmet Ceyhan nereli?

Hıdırbaba, Türkiye Mehmet Ceyhan/Doğum yeri

CIO baba Hangi Dizi?

Adana'nın suç dünyasını anlatan bir filmde oynamak isteyen Ceyhan, arkadaşlarının da katılımıyla Sıfır Bir dizisinde Cio karakterini oynayarak hayalini gerçekleştirdi.

Cihan Cihangir hangi dizide oynuyor?

Çukur - Cihangir Ceyhan - Azer Kurtuluş Kimdir?

Cihangir Ceyhan doğum günü ne zaman?

(32 yıl yaşında) Cihangir Ceyhan/Doğum tarihi

Cihan Ceyhan kim?

1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cihangir Ceyhan'ın burcu Terazi'dir. Adana'da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ'lıdır. ... Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul'da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.