KOSGEB Yeni Girişimci Desteği ne kadar?

İçindekiler:

  1. KOSGEB Yeni Girişimci Desteği ne kadar?
  2. KOSGEB Destekleri kaç TL?
  3. KOSGEB süresi ne kadar?
  4. KOSGEB kimlere kredi verecek?
  5. KOSGEB ileri Girişimcilik kimler katılabilir?
  6. Kosgeb kredisi alma şartları nelerdir?
  7. Kosgeb ne kadar destek veriyor 2021?

KOSGEB Yeni Girişimci Desteği ne kadar?

Program, kapsamında girişimciler, şirket kuruluşu, performans dönemi destekleri sunmaktadır. Şahıs ( gerçek kişi ) işletmesi kuranlar 5.000 TL., Tüzel ( limited, anonim ) şirket kuranlar da 10.000 TL. destek almaktadır.

KOSGEB Destekleri kaç TL?

(1) İşletme kuruluş giderleri için geri ödemesiz olarak 2.000 (iki bin) TL destek sağlanır.

KOSGEB süresi ne kadar?

✅ Şayet girişimcilik sertifikasını dersliklere girerek eğitimler sonrasında aldı iseniz bu belgenin geçerlilik süresi 01.01.2022 tarihine kadardır.

KOSGEB kimlere kredi verecek?

Program iki bileşenden oluşuyor. İmalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük işletmeler ile 2017 ve sonrasında kurulan imalat, bilgisayar programlama, bilimsel Ar-Ge (araştırma-geliştirme) sektörlerindeki yenilikçi, genç ve küçük işletmeler programdan yararlanacak.

KOSGEB ileri Girişimcilik kimler katılabilir?

Bu programa İleri Girişimci Eğitimini tamamlamış olan girişimcilerin kurduğu ve KOSGEB tarafından belirlenen İleri Girişimci Programı Faaliyet Konuları Tablosunda belirtilen konularda faaliyet gösteren işletmeler başvurabilir.

Kosgeb kredisi alma şartları nelerdir?

KOSGEB DESTEĞİNDEN YARARLANABİLECEKLER 18 yaşını doldurmuş, yani reşit olmuş olmak. KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılmak ve başarıyla tamamlamak. Eğer halihazırda kurulmuş bir işletme için destek talep edilecekse, işletmenin KOBİ statüsüne sahip olması

Kosgeb ne kadar destek veriyor 2021?

KOSGEB'DEN 2021'DE KOBİ'LERE 1.6 MİLYARLIK DESTEK GELİYOR Verilmesi planlanan desteğin, 1 milyar 164 milyon lirası geri ödemesiz, 287 milyon lirası geri ödemeli olacak. Dahası kurum, yeni yılda 149 milyon liralık kredi faiz desteğinde bulunacak.