Xiaomi Mi Note 10 Lite kamerası nasıl?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Mi Note 10 Lite kamerası nasıl?
  2. Xiaomi Mi Note 10 Lite kaç cm?
  3. Xiaomi Mi Note 10 suya dayanıklı mı?
  4. Mi 10 Lite 5G destekliyor mu?
  5. Xiaomi Mi Note 10 Lite ekranı kaç hz?
  6. Mi Note 10 hafıza kartı takılıyor mu?
  7. Xiaomi Note 10 Lite 5G destekliyor mu?
  8. Samsung Note 10 Lite kutusunda neler var?

Xiaomi Mi Note 10 Lite kamerası nasıl?

Mi Note 10 lite'ta kullanılan ana kamera Sony IMX686 sensörüne sahip. Varsayılan olarak piksel gruplaması yaparak 16 MP çözünürlükte fotoğraflar çekebilen telefon ile 64 MP çekim yapmak için pek çok telefonda da olduğu gibi arayüzden bu ayarı açmanız gerekiyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite kaç cm?

Kullanım Önerileri
Ağırlık204 g
Boyutlar157.8 x 74.2 x 9.7 mm
Çift HatlıVar ( Tek İşlemcili )
Dahili Hafıza128 GB
Dahili ModemVar
48 satır daha

Xiaomi Mi Note 10 suya dayanıklı mı?

Xiaomi, cihazın maliyeti aşağıya çekebilmek için tasarımda bazı tercihlerde bulundu. Onlardan en önemlisi Xiaomi Mi Note 10'un Samsung ve Apple cihazlarda bulunan IP sertifikasına sahip olmaması. Bu da cihazın toza ve suya karşı dayanıklı olmadığını anlatıyor.

Mi 10 Lite 5G destekliyor mu?

Xiaomi Mi 10 amiral gemisi serisine sürpriz bir şekilde eklenen yeni akıllı telefon, serinin bütçe dostu seçeneği Xiaomi Mi 10 Lite 5G. Fiyatıyla geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefleyen Xiaomi Mi 10 Lite 5G, adından da anlaşılabileceği üzere 5G bağlantı desteği sunuyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite ekranı kaç hz?

Full HD+ 10 çözünürlükteki 6.47 inçlik geniş ekranı, multimedya ve oyun deneyimlerinde kaliteli bir görüntü olanağı sağlıyor. 398 PPI piksel yoğunluğu ve 60 Hz ekran yenileme hızı ile tasarlanmış olan ekranı, özellikle oyun içi grafikleri sorunsuz bir şekilde görebilmenize imkân tanıyor.

Mi Note 10 hafıza kartı takılıyor mu?

Ancak Mi Note 10, microSD kart desteği göstermiyor. Yani bu telefonu alacak olanların, hafızayı fiziksel olarak arttıramayacaklarını bilmeleri gerekiyor. Mi Note 10'un alt kenarında sırasıyla 3.5 mm kulaklık girişi, USB-C portu, mikrofon ve hoparlör mazgalı bulunuyor.

Xiaomi Note 10 Lite 5G destekliyor mu?

5G desteği olan bir telefon. Geniş AMOLED ekranı Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunuyormuş. Aşırı ısınma sorununun önüne geçen VC soğutma teknolojisi bulunuyor.

Samsung Note 10 Lite kutusunda neler var?

Galaxy Note 10 Lite, Samsung'un amiral gemisi telefonlarıyla aynı tarzda, koyu renkli bir kutuda geliyor. Kutunun üzerinde telefonun renginde bir S Pen resmi var. Kutunun kapağına bir zarf yerleştirilmiş. Bu zarfın üstünde SIM kart iğnesi varken içinden de hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesi çıkıyor.