PS4 Slim 1 TB kaç TL?

İçindekiler:

  1. PS4 Slim 1 TB kaç TL?
  2. PS4 Slim ne farkı var?
  3. PS4 kaç tane USB var?
  4. PS4 Slim olduğunu nasıl anlarız?
  5. PlayStation 1 TB ne demek?
  6. PS4 hangi oyunlar 4K?
  7. PlayStation 4 HDR nedir?

PS4 Slim 1 TB kaç TL?

PS4 Slim 1 TB Oyun Konsolu son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 3.799,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 3.099,00 TLŞu Andaki Fiyat: 3.400,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 399 TL () daha ucuz.

PS4 Slim ne farkı var?

Slim, genel olarak daha tasarruflu. Orijinal PS4'ün 250 watt'lık güç tüketimine karşın, Slim 165 watt'lık bir termal tasarım gücüne sahiptir. Bu tasarım Slim'in daha düşük sıcaklıkta ve daha sessiz çalışmasını sağlar. Bu iki model arasında Slim bir dezavantaja sahipse, o da SPDIF portunun çıkarılmış olması.

PS4 kaç tane USB var?

Bu kez PlayStation 4 Pro ile üç adet yüksek hızlı 3.1 USB portumuz bulunurken, ek olarak cihaza bir adet AUX portu eklenmiş. 4K ve HDR destekli HMDI 2.0 bağlantı noktası kullanan oyun konsolu aynı zamanda optik çıkışa da sahip. 802.11ac Wi-Fi desteği sayesinde de artık kablosuz bağlantılarda artık 5 GHz destekleniyor.

PS4 Slim olduğunu nasıl anlarız?

CUH-20xx PS4 Slim modelleri Seri numarası, 17 rakamdan oluşur ve güç bağlantı noktasının üzerindeki çıkıntının altında bulunur. Bu numarayı görebilmek için sistemin arka tarafını çevirmeniz gerekir. Model numarası CUH harflerinden ve ardından dört rakamdan ve bir harften oluşur.

PlayStation 1 TB ne demek?

1 TB seçeneği ile oyunlarınız, uygulamalarınız, ekran görüntüleriniz ve videolarınız için depolama alanı sağlar. En iyi televizyon programları, filmler ve diğer içerikler favori eğlence uygulamalarınızda sizi bekliyor.

PS4 hangi oyunlar 4K?

Bilindiği üzere söz konusu model, 4K HD Ultra ve 60 FPS desteği sunuyor....Öncelikle kesin olarak bu yapıdan faydalanacak oyunları sıralayalım:
  • Battlefield 1.
  • Call of Duty: Black Ops 3.
  • Call of Duty: Infinite Warfare.
  • Days Gone.
  • Dishonored 2.
  • Farpoint (PlayStation VR)
  • FIFA 17.
  • Final Fantasy XV.
Daha fazla öğe...

PlayStation 4 HDR nedir?

PlayStation 4, oyun ve video akışı için Yüksek Dinamik Aralık (HDR) video çıkışını destekler. Ayrıntıların ve renk derinliğinin tadını daha fazla çıkarmak için HDR'yi nasıl ayarlayacağınızı öğrenin.