Solante leke geçirir mi?

İçindekiler:

  1. Solante leke geçirir mi?
  2. Solante leke giderici güneş kremi ne işe yarar?
  3. Solante nedir ne işe yarar?
  4. Solante Pigmenta suya dayanıklı mı?
  5. Solante güneş kremi su bazlı mı?
  6. Solante Pigmenta Tınted ne işe yarar?

Solante leke geçirir mi?

Düzensiz lekelenmeye karşı etki solante pigmenta formülünde bulunan özel bileşenler sayesinde cilt üzerindeki kalıcı hasarların önlenmesine yardımcı olur.Ciltteki renk düzensizliklerin giderilmesine ve yeni leke oluşumlarına karşı cildinizin korunmasına destek olur.

Solante leke giderici güneş kremi ne işe yarar?

cildi, güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlılık belirtilerine karşı korumaya çalışır. cilde uzun süre nemlenme sağlar. Güneşin sebep olduğu cilt lekeleri üzerinde etkili olmaya çalışır. Sonuç: Lekeli ciltlere, Spf 50 nin üzerinde güneş koruması sağlamaya yardımcıdır.

Solante nedir ne işe yarar?

- Lekeli ciltler için geliştirilmiş güneş koruyucudur. - SPF50 içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur. - Suya dayanıklı formüle sahiptir. - Yağsız ve hipoalerjiktir.

Solante Pigmenta suya dayanıklı mı?

Koyu lekeli ciltler için güneş koruyucu losyon - Lekeli ciltler için geliştirilmiş güneş koruyucudur. - SPF50 içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur. - Suya dayanıklı formüle sahiptir. - Yağsız ve hipoalerjiktir.

Solante güneş kremi su bazlı mı?

Suya dayanaklı, yüksek koruma sağlayan Solante güneş koruyucu ürünleri, hayatınızı kolaylaştırarak daha sağlıklı bir cilde sahip olmanıza fırsat tanır. ... Eğer cilt tipiniz yağlı ise su bazlı ürünleri tercih edebilirsiniz.

Solante Pigmenta Tınted ne işe yarar?

Solante Pigmenta Tinted Hassas ve kızarık ciltlere özel formüle edilen güneş kremidir. Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı yüksek koruma sağlayabilir. Renkli özelliği ile kızarıklıkların ve kusurların görünümünü gizler. Uygulama sonrası doğal bir görünüm için kullanılabilir.