Mi 4 band su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Mi 4 band su geçiriyor mu?
  2. Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik ne kadar?
  3. Xiaomi mi5 Band su geçiriyor mu?
  4. Mi Band 4 ile havuza girilir mi?
  5. Xiaomi Mi Band 4 Samsung ile uyumlu mu?
  6. Xiaomi 5 akıllı bileklik su geçiriyor mu?
  7. Mi Band 6 su geçiriyor mu?
  8. Mi Band denize girilir mi?
  9. Akıllı saat ile denize girilir mi?
  10. Mi band Samsung uyumlu mu?

Mi 4 band su geçiriyor mu?

Siz istediğiniz aktivite ile uğraşın, Mi ‌Band 4 sizin için hepsini kaydediyor. ‌Xiaomi Mi ‌Band 4 akıllı bileklik modelleri, su ‌geçirmez özellikleri ile 50 m derinliğe kadar yapılan dalışlarda su ve basınca karşı dayanıklılık gösteriyor.

Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 280,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 159,90 TLŞu Andaki Fiyat: 275,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 5 TL (%2) daha ucuz.

Xiaomi mi5 Band su geçiriyor mu?

Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, 5ATM (50 metre) suya dayanıklılık sensörü ile suya ve toza karşı dayanıklı şekilde çalışmaktadır.

Mi Band 4 ile havuza girilir mi?

Bu değer cihazınızı bir havuzda veya okyanusta yüzmek gibi sığ su aktiviteleri için kullanılabilecekleri anlamına gelir. Ancak bu değer cihazın tüplü dalış, su kayağı veya yüksek hızlı suya maruz kalması veya sığ derinliğin altında daldırma içeren diğer etkinlikler için kullanılmamalıdır.

Xiaomi Mi Band 4 Samsung ile uyumlu mu?

Akıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Xiaomi Mi Band 4, Android 4.4 işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 9.0 ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.

Xiaomi 5 akıllı bileklik su geçiriyor mu?

11 farklı profesyonel spor moduna sahip olmasıyla birlikte kadın sağlığı(adet dönemi) ile ilgili özel modlar bulunmaktadır. 5 ATM(50 metre)'ye kadar suya dayanıklılık sensörü bulunan Mi band 5 akıllı bileklik aynı zamanda Solunum kontrolü, kalp atış hızını, etkinlikleri, hava durumunu, uygulamalardan gelen bildirimleri ...

Mi Band 6 su geçiriyor mu?

Akakçe Fırsatlarıyla Xiaomi Mi Band 6 Seçeneklerini Kaçırmayın! ... Xiaomi akıllı bileklik 6 modelini satın alarak egzersiz zamanlarınıza da keyif katabilirsiniz. Merakları üzerine çeken bu bileklik, suya karşı da oldukça dayanıklıdır.

Mi Band denize girilir mi?

Bu sebeple denize girmeyin. Havuz dışında kullanmak tavsiye edilmiyor. Unutup girerseniz mutlaka çıkınca suyla yikayin iyice tuz kurur kalirsa bozulur.

Akıllı saat ile denize girilir mi?

Apple Watch Series 2 ve sonraki modelleri, havuzda veya denizde yüzme gibi sığ su aktivitelerinde kullanılabilir. Öte yandan, Apple Watch Series 2 ve sonraki modelleri, yüksek hızda suya maruz kalınabilen veya çok derine inilmesi gereken tüplü dalış, su kayağı ve benzeri aktivitelerde kullanılmamalıdır.

Mi band Samsung uyumlu mu?

Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, Bluetooth üzerinden telefonunuzla bağlantı sağlayarak Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.