Asistanlar ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Asistanlar ne kadar maaş alır?
  2. Üniversite Asistan ne demek?
  3. Dekan asistanları ne kadar maaş alır?
  4. Psikiyatri asistan maaşları ne kadar?
  5. Yönetici asistan maaşı ne kadar?
  6. Asistan ne iş yapar?
  7. Cerrahi asistanı ne kadar maaş alır?
  8. En genç kaç yaşında doçent olunur?

Asistanlar ne kadar maaş alır?

Özellikle en düşük asistan maaşı lira olarak belirleniyor. Özel sektörde ve devlet sektöründe çalışan asistanların ortalama maaşı lira olarak biliniyor. Aynı zamanda asistanlar da en yüksek lira maaş alıyorlar.

Üniversite Asistan ne demek?

Araştırma görevlisi (eskiden "asistan") yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı olan ve yetkili organlarca verilen ilgili diğer görevleri yapan öğretim yardımcısı. Başlangıçta asil olarak tayin edilmeyen asistanlar, bu tarihten bir yıl sonra asil kadroya geçerler.

Dekan asistanları ne kadar maaş alır?

UnvanD/K net maaş
*Rektör Yrd., Dekan (en az 3 yıllık Prof.)1/311.502 TL
*Dekan Yrd., Yüksekokul Müdürü (en az 3 yıllık Prof.)1/111.359 TL
*Profesör(en az 4 yıllık)1/411.208 TL
*Profesör(3 yıllık)1/311.129 TL
16 satır daha

Psikiyatri asistan maaşları ne kadar?

Henüz uzmanlığını almayan ve asistan psikiyatrist olarak çalışanlar 6000 TL maaş alır. TUS sonrası uzmanlık unvanını alan psikiyatristler ise 8000 TL civarında kazanç elde etmektedir.

Yönetici asistan maaşı ne kadar?

Ortalama olarak yönetici asistanı maaşları 4.100 TL olarak belirtilmiştir. Üst düzey yönetici asistanı olduklarında ise aldıkları maaşlar daha fazladır. O zaman en az 3.500 TL maaş alırlar. En fazla alacakları maaş ise 11.000 TL'dir.

Asistan ne iş yapar?

Asistan, çeşitli idari sorumlulukları ve büro görevlerini yerine getirmekle sorumlu meslek grubuna verilen isimdir. Asistanın görevleri arasında, yöneticilere ve çalışanlara destek sağlamak, günlük ofis ihtiyaçlarında yardımcı olmak ve şirketin genel idari faaliyetlerini yönetmek bulunmaktadır.

Cerrahi asistanı ne kadar maaş alır?

Cerrah asistan maaşları 2022 en düşük 7-8 bin TL, en yüksek 12-17 bin TL civarındadır.

En genç kaç yaşında doçent olunur?

Eğer soruda bizim tahminimiz soruluyorsa kaba bir hesaplama ile 18 yaşında üniversiteye giren bir genç 4 yıl üniversite, 2 yıl yüksek lisans, 4 yıl doktora dersek, teoride 30 yaşında doktor ünvanı alabilir. 2-3 yıl da doçentlik dersek 33-35 li yaşlar denebilir...