Elite 2 sezonda kimler var?

İçindekiler:

  1. Elite 2 sezonda kimler var?
  2. Elite Carla diziden ayrılıyor mu?
  3. Elite 5 sezon kimler var?
  4. Elite Valerio ve lü kardeş mi?
  5. Elite Valerio hangi sezonda?
  6. Elite 5 sezon onayı aldı mı?
  7. Elite 5 sezon çekimleri bitti mi?
  8. Elite Carla ya ne oldu?

Elite 2 sezonda kimler var?

Oyuncular
  • Itzan Escamilla. Rolü : Samuel.
  • Miguel Bernardeau. Rolü : Guzman.
  • Jaime Lorente. Rolü : Nano.
  • Álvaro Rico. Rolü : Polo.
  • Arón Piper. Rolü : Ander.
  • Mina El Hammani. Rolü : Nadia.
  • Ester Expósito. Rolü : Carla.
  • Omar Ayuso. Rolü : Omar.
Daha fazla öğe...

Elite Carla diziden ayrılıyor mu?

Netflix, dördüncü ve beşinci sezonlarda geri dönmeyecek olan Elite kahramanları resmi olarak açıkladı. Yeni sezonda geri dönmeyecek isimler şöyle: Ester Expósito (Carla), Danna Paola (Lucrecia), Mina El Hammani (Nadia), Jorge López (Valerio) ve Álvaro Rico(Polo).

Elite 5 sezon kimler var?

Elite 5. sezon oyuncu kadrosunda yer alması beklenen isimler şöyle; Etzan Escamilla (Samu olarak), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebe), Georgina Amorós (Cyetan), Carla Díaz (Ari), Manu Rios (Patrick), Martina Cariddi (Mencía) ve Diego Martín (Benjamin).

Elite Valerio ve lü kardeş mi?

Valerio (Jorge López), Lucrecia'nın ilk sezon varlığını bile bilmediğimiz üvey erkek kardeşi, bilmiyoruz çünkü sık sık babası onu cezalandırmak üzere başka ülkelere yatılı okullara yollarmış. İkinci sezon fragmanında dikkati çeken, kıvırcık saçlı, eli, kolu, boynu kız kardeşi gibi takılarla dolu, çok havalı bir tip.

Elite Valerio hangi sezonda?

İspanyol gençlik dizisi Elite, Netflix'de izlenme rekorları kırmıştı. Dizinin 4. sezonu olacak. Ancak en önemli karakterlerinden olan Valerio, diziye veda etti. İspanyol gençlik dizisi Elite'deki rolüyle dünyanın her yerinden hayranları olan Jorge Lopez, yılında Şili'de doğdu.

Elite 5 sezon onayı aldı mı?

Diziyi izleyenler yeni sezonun ne zaman çekileceğini merak ediliyor. İspanyol dizisi Elite, 5. sezon onayını aldı. 5. sezonda, ekibe yeni isimler de dahil olacak. Netflix'in en popüler yapımlarından biri olan Elite, yayınlandığı andan itibaren platformun en çok izlenen uluslararası dizileri arasında yerini aldı.

Elite 5 sezon çekimleri bitti mi?

Manu Rios: Patrick 5. sezon duyurusu ile birlikte 4. sezonda tanıştığımız heyecan verici yeni karakterlerin yanı sıra yeni sezon için bir çift yeni karakterin de tanıtımları yapıldı. Elite 5. sezon çekimlerine Şubat 2021'de başladı ve 4. sezon prodüksiyonunun beş aylık sprintine bakılırsa çekimler bu yaz bitecek.

Elite Carla ya ne oldu?

Ancak en önemli karakterlerinden olan Carla, diziye veda etti. Carla'yı canlandıran Ester Exposito, Elite dizisinin 4. sezonunda yer almayacak. Bu durum dizinin hayranlarını da çok üzdü. ... ispanya doğumlu olan Ester Expósito, televizyon dizileri Ruth, Estoy vivo ve Vis a vis'de oynamıştır.