Yemek Sepeti Portakal nedir?

İçindekiler:

  1. Yemek Sepeti Portakal nedir?
  2. Yemek Sepeti kaç para alıyor?
  3. Yemeksepeti ne zaman ödeme yapıyor?
  4. Yemek sepetine üye olmak için ne gerekiyor?
  5. Yemek Sepeti kime ait?
  6. Yemeksepeti Joker zorunlu mu?
  7. Yemeksepeti üyeliği ücretli mi?
  8. Yemeksepeti pahalı mı?
  9. Yemek sepetinde puan ne işe yarar?
  10. Getir e nasıl üye olunur?
  11. Yemek Sepeti nasıl bir uygulama?
  12. Yemek Sepeti yerli mi?
  13. Yemeksepeti Joker neye göre geliyor?
  14. Yemek Sepeti ücret alıyor mu?
  15. Getir uygulaması pahalı mı?
  16. Yemek sepetinde puanlar nasıl kullanılır?

Yemek Sepeti Portakal nedir?

Portakal, Yemeksepeti'nin iş ortağı restoranlar için geliştirdiği bir platform. ... En kısa haliyle söylemek gerekirse Portakal, restoranlara işlerini operasyonel ve finansal açıdan geliştirme ve büyüme imkanı sunan, self-servis bir danışmanlık ve destek platformu.

Yemek Sepeti kaç para alıyor?

Restoran sahibine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, ''Yemeksepeti'nin ortalama komisyonu yüzde 8 civarı. En yüksek komisyon ise yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz.

Yemeksepeti ne zaman ödeme yapıyor?

Paralar her onbeş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs'a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Yemek sepetine üye olmak için ne gerekiyor?

Üye olmak için neler isteniyor? Tabela görseli, broşür (fiyat listesi), ticari ünvana ait iban numarası ve aktif bir e-mail adresi yeterlidir.

Yemek Sepeti kime ait?

Yemeksepeti
TürüÇevrimiçi yemek siparişi
Kuruluş tarihi2001
Merkezİstanbul, Türkiye
Girişimci(ler)Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Gökhan Akan, Cem Nufusi
SahibiDelivery Hero
8 satır daha

Yemeksepeti Joker zorunlu mu?

Yemek Sepeti yeni restoranlara jokeri zorunlu tutuyor. Eskiden Yemek Sepeti'ne üye olan restoranlarda Joker zorunluluğu yok.

Yemeksepeti üyeliği ücretli mi?

Üye olmak için bir ücret ödemem gerekir mi? Ana sayfada bulunan "Hemen kayıt olup sipariş vermek için tıklayın." butonuna tıklayarak üyelik formunu doldurabilirsiniz. Üyelik tamamen ücretsiz ve çok kolay.

Yemeksepeti pahalı mı?

Öncelikle Yemeksepeti'nde tüm restoranların ürünlerinin pahalı olduğu bilgisi kesinlikle doğru değil. Hatta bazı restoranların ürünleri Yemeksepeti üzerinden sipariş verirseniz kendilerine verdiğiniz siparişlerden daha da ucuz. ... Hatta zaman zaman Yemeksepeti ile kampanyalar yapıp daha ucuza sipariş aldıkları da oluyor.

Yemek sepetinde puan ne işe yarar?

Puanlar ne işe yarar? Muhtarlık yarışı, yemeksepeti uygulamasının hayata geçirdiği, bir hafta boyunca en fazla puan toplayan kişinin muhtar olarak ayrıcalıklara sahip olduğu bir yarışmadır. ... Yemeksepeti, kazandığı puanlar sayesinde muhtar olan kullanıcıya çoğu zaman indirim kuponu gibi çeşitli ayrıcalıklar veriyor.

Getir e nasıl üye olunur?

2. Başvuru ve Üyelik. 2.1. Kullanıcılar, İnternet Sitesi'nde kayıt için gerekli olan bölümleri doldurup, GSM numarasını onayladıktan sonra, şifresini girerek, işbu Koşullar dahilinde İnternet Sitesi'ni kullanmaya başlayabilir.

Yemek Sepeti nasıl bir uygulama?

Öncelikle sistem nasıl çalışıyor onu anlatalım: Yemek siparişi vermek istiyorsunuz ve yemeksepeti yada benzeri sitelere giriyorsunuz semtinize gönderim yapan restoanlar sıralanıyor buradan birini seçip siparişi veriyorsunuz siparişte 45 dakika içerisind...

Yemek Sepeti yerli mi?

Yemeksepeti.com olarak bilinen kurum, Türkiye ve Kıbrıs'ta hizmet veren yemek sipariş sitesidir. ... Yemeksepeti, 2000 yılında kuruldu ve ilk kez 2009 yılında yurt dışı hizmete açıldı. 2015 yılında ise Almanya merkezli global online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından satın alındı.

Yemeksepeti Joker neye göre geliyor?

Kişiye özel olarak, bazı zamanlarda bazı restoranlarda geçerli olan indirimlere joker indirimi deniyor. Bu indirimler sayesinde ise 30 TL siparişinizde 20 TL ödeyebilir veya 120 TL siparişinize 70 TL ödeyebilirsiniz. Bu oranlar tamamen şansınıza bağlı.

Yemek Sepeti ücret alıyor mu?

Evet, Yemeksepeti Mobil hizmetine tüm GSM operatörleri (Turkcell, Vodafone, Avea) aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Yemeksepeti Mobil ücretli midir? Yemeksepeti'nden alacağınız hizmet tamamen ücretsizdir, fakat bu hizmeti kullanırken GSM operatörünüzün belirlediği data transfer tarifeleri üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Getir uygulaması pahalı mı?

Listenin en eski ve pahalı servisi: Getir Anında teslimat pazarının ülkemizdeki en güçlü oyuncularından olan ve kısa süre önce yemek siparişi pazarına da adım atan Getir, listemizin en pahalı seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. ... Getir'in gönderim ücretinin 4,90 olduğunu da hatırlatalım.

Yemek sepetinde puanlar nasıl kullanılır?

Puanlanmamış bir sipariş için “Puan/Yorum(görsel)” görseline tıkladığınızda açılan pencerede siparişinizi 1-10 arası bir skalaya göre hız-servis-lezzet için puanlayabilir ve eğer varsa yorumunuzu yazabilirsiniz. Verilen puanlar siparişi verdiğiniz restoranın puan ortalamasına hemen eklenir.