Emeklilik için neresi aranır?

İçindekiler:

  1. Emeklilik için neresi aranır?
  2. Sigortamı öğrenmek için hangi numarayı aramam gerekiyor?
  3. 170 ne zaman açık?
  4. Emeklilik talebi nasıl yapılır?
  5. SSK sorgulama numarası kaç?
  6. Alo 170 24 saat hizmet veriyor mu?
  7. Emeklilik e-devlet başvurusu nasıl yapılır?
  8. SGK Tahsis Talep ne demek?

Emeklilik için neresi aranır?

ALO 170 - Çalışma Hayatı İletişim Merkezi.

Sigortamı öğrenmek için hangi numarayı aramam gerekiyor?

Alo 170 SGK danışma hattı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi tarafından hizmet vermektedir.

170 ne zaman açık?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Emeklilik talebi nasıl yapılır?

Emeklilik başvuruları direkt olarak bağlı olunan SGK'ya yapılması gerekiyor. SGK emekli olabilmek için istenen evrakları kişilerle paylaşıyor. Emeklilik başvurusu yapacak olan bireyler talep edilen evrakları eksiksiz olarak hazırlayarak SGK'ya başvuru yapması gerekir.

SSK sorgulama numarası kaç?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

Alo 170 24 saat hizmet veriyor mu?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Alo 170 iletişim merkezi, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Emeklilik e-devlet başvurusu nasıl yapılır?

kimlik numaranızı ve e-Devlet şifremizi girdikten sonra Sisteme Giriş Yap butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra yönlendirildiğiniz sayfada başvuru yılınızı seçerek Sorgula butonuna tıklamanız gerekmektedir. Böylelikle e-Devlet üzerinden emeklilik başvuru sorgulaması tamamlanmış olur.

SGK Tahsis Talep ne demek?

Uzun vadeli sigorta kollarından hak kazanılan yardımların yapılması veya aylıkların bağlanması için, sigortalı veya hak sahibince adi posta veya kargo ile veya SGK'na doğrudan yapılan yazılı başvurularda, tahsis talep tarihi olarak dilekçenin SGK'na kayıtlarına intikal ettiği tarih esas alınır.