GS Fan token en yüksek kaçı gördü?

İçindekiler:

  1. GS Fan token en yüksek kaçı gördü?
  2. Galatasaray Fan token nedir?
  3. Socios fan token nedir?
  4. Taraftar Fan token nedir?
  5. Fan token varlik ne demek?
  6. Kripto parada fan ne demek?
  7. Token nedir ne ise yarar?

GS Fan token en yüksek kaçı gördü?

Galatasaray Fan Token, $35,35 ile tüm zamanların en yüksek değerinin v,56 altında. Güncel dolaşımdaki arz 3.507.572 GAL.

Galatasaray Fan token nedir?

tarihinde piyasaya sürülen GAL (Galatasaray Fan Token), Galatasaray spor kulübünün resmi taraftar token'ıdır. ... Fan token olarak bilinen taraftar tokenları, spor kulüplerinin taraftarları ile daha fazla iletişimde olmalarını ve karşılıklı avantajlardan yararlanmalarını sağlıyor.

Socios fan token nedir?

Socios United Fan Token'ları $SSU size Socios ile ilgili konularda söz hakkı veren ve Socios'un bir sonraki adımını belirlemenizi sağlayan sadakat tokenlarıdır. Toplayabildiğiniz kadar fazla $SSU toplayın çünkü çok daha fazla kullanım alanı uygulamada.

Taraftar Fan token nedir?

Taraftar token veya Fan Token, son zamanlarda oldukça popüler olan ve spor taraftarlarını kripto para dünyasında kulüpleri ile birleştirmeyi hedefleyerek ortaya çıkan, takım ile ilgili konularda taraftarlara oy hakkı vererek aralarında etkileşimi sağlamayı hedefleyen ürünlerdir.

Fan token varlik ne demek?

Fan token, diğer adıyla taraftar tokenler, spor kulüpleri ile taraftarları arasında etkileşimi arttırmak, taraftarlara söz hakkı vermek ve onlara çeşitli avantajlar sunmak amacıyla çıkarılmış olan tokenlerdir. ... Bunun yanı sıra taraftarlar, fan tokeni yatırım amacıyla da değerlendirebiliyorlar.

Kripto parada fan ne demek?

Fan/Taraftar Token Nedir? Taraftar Token; spor kulüpleri ile taraftarlar arasında etkileşimi arttırmak ve taraftarlara söz hakkı verilerek çeşitli konularda oylamaya katılmalarını sağlayan ve fikirlerini beyan etmelerine izin veren bir utility token çeşididir.

Token nedir ne ise yarar?

Token'lar, bir platform veya uygulama şeklinde oluşturulmuş ve platformun tüm yönlerinden faydalanmanıza olanak sağlayan transfer edilebilen dijital mülkler olarak tanımlanır. ... Bir Token; değeri, ürün veya hizmeti temsil edebilir. Eğer bir tekstil girişiminden bahsediyorsak Token, bir elbise olabilir.