Bipte birinin beni engellediğini nasıl anlarım?

İçindekiler:

  1. Bipte birinin beni engellediğini nasıl anlarım?
  2. BİP te birinin çevrimiçi olduğunu nasıl anlarız?
  3. BİP de neler yapılır?
  4. Bipten engel yedim nasıl kaldırılır?
  5. Bip yıldızı neden olmuyor?
  6. BiP te son görülme nasıl açılır?
  7. BiP te engellenince ne olur?
  8. BiP engeli kaldırınca mesajlar gelir mi?
  9. Bip 2 GB nasıl yapılır?
  10. Bip Yildizina nasil dahil olunur?
  11. BiP uygulamasında son görülme nasıl kapatılır?
  12. BiP te güvenli ve şifreli ne demek?
  13. BİP de son görülme nasıl kapatılır?
  14. BİP te durum yapma var mı?

Bipte birinin beni engellediğini nasıl anlarım?

Milyonlarca kişi kullandığı uygulamada kimler tarafından engellendiğini merak ediyor. BİP uygulamasında engellendiğinizde attığımız mesaj, görüntü ya da sese karşı tarafa iletilmez. Bu sebeple karşıda iki tik oluşmaz. Ayrıca uygulama üzerinden seli ya da görüntülü arama yaptığınızda karşınızdakine ulaşamazsınız.

BİP te birinin çevrimiçi olduğunu nasıl anlarız?

Mesajlaşacağınız kişiyi seçtiğinizde şayet 'son görülme' ayarı kapalı değilse çevrimiçi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Kendi çevrimiçi özelliğinizi de kapatabilirsiniz. Bunun için 'ayarlar' kısmına tıklamanız gerekiyor. Ardından 'sohbet ayarları' seçeneğine dokunun.

BİP de neler yapılır?

“En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor. BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor.

Bipten engel yedim nasıl kaldırılır?

Bip'de daha önce engellediğiniz bir kişinin engelini kaldırmak istemeniz durumunda ise yine aynı yolu takip etmeniz gerekiyor. Ancak bu kez son aşamada karşınıza çıkan sayfada engeli kaldır butonuna tıklamalısınız. Bu işlemin hemen ardından kişinin üzerindeki Bip engel kalkarak o kişi ile konuşabileceğinizi unutmayın.

Bip yıldızı neden olmuyor?

Genelde bip yıldızları attığım mesajı saymıyor hatası almanıza sebep olan etkenlerin başında tek harf gönderimi gelmmektedir. Seri olarak harf yada rakam göndermek kural ihlalidir ve mesajlarınızın sayılmamasına neden olur. Anlamlı ve düzgün mesaj atarak sizlerde kazanabilirsiniz.

BiP te son görülme nasıl açılır?

BiP'te Profil / Sohbet Ayarları bölümünden Son Görülme Bilgisi seçeneğini onaylayıp, onayı kaldırabilirsiniz.

BiP te engellenince ne olur?

Bip uygulamasında eğer bir kişi sizi engellediyse attığınız mesajlar o kişiye iletilemez. Yani mesajlar asla iki tik olmaz. Görüntülü ya da sesli arama yapmak istediğinizde de sizi engelleyen kişiye ulaşamazsınız. Yine bu kişinin profil resmi, son görülmesi gibi bilgilerine de ulaşamazsınız.

BiP engeli kaldırınca mesajlar gelir mi?

Engeli kaldırınca eskiden gelen mesajlar (engellemeden önce) yine gelmeye devam edecektir. Fakat eğer daha önce gelen mesajlar içerisinde abonelik sistemine tabi mesajlar varsa örn; günlük söz/fal hizmeti gibi mesajlar size artık ulaşmayabilir.

Bip 2 GB nasıl yapılır?

Bip kullan kazan 2 GB kampanyasına katılmak için Bip uygulaması üzerinden Bip Yıldızları kanalını takip etmeniz ve aylık olarak size verilen 1000, 1200, 1500, 2000, 2500, 4000, 5000 ve 10.000 mesaj hedefine tıklayarak görevini tamamlayarak 2 GB bedava internet kazanmaktır.

Bip Yildizina nasil dahil olunur?

BiP Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan BiP Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 kez mesaj atmış olmak gerekmektedir. BiP Yıldızları Kampanyası her hafta başlayıp ilgili haftanın pazar günü 23:59'da biter.

BiP uygulamasında son görülme nasıl kapatılır?

Ayarlar kısmına tıklandığında yepyeni bir pencere ve alt seçenekler geliyor. Buradan da Sohbet Ayarları bölümüne erişmek gerekiyor. Son olarak buradaki Son Görülme Bilgisi seçeneğinin yanındaki onay düğmesini kaldırıp bu seçeneği pasif olarak ayarlamak yeterli.

BiP te güvenli ve şifreli ne demek?

BİP uygulamasında uçtan uca şifreli güvenliği bulunuyor. Uygulama sunucularında mesajlarınızı yedekleme özelliği açık ise, mesajlarınız şifreli olarak saklanmaktadır. ... Mobil cihaz ile sunucular arasındaki bütün iletişim SSL üzerinden şifreli ve güvenli bir şekilde taşınmaktadır.

BİP de son görülme nasıl kapatılır?

Ayarlar kısmına tıklandığında yepyeni bir pencere ve alt seçenekler geliyor. Buradan da Sohbet Ayarları bölümüne erişmek gerekiyor. Son olarak buradaki Son Görülme Bilgisi seçeneğinin yanındaki onay düğmesini kaldırıp bu seçeneği pasif olarak ayarlamak yeterli.

BİP te durum yapma var mı?

BİP uygulamasında durum özelliği yer almıyor.