Aidata tablet fiyatları kaç TL?

İçindekiler:

  1. Aidata tablet fiyatları kaç TL?
  2. Aidata tablet kac bit?
  3. Aidata tablet ne malı?
  4. Aidata tablet Kimin?
  5. Aidata tablet hangi kargo ile çalışıyor?
  6. Aidata hangi ülkenin markası?
  7. Tablette ekran görüntüsü nasıl alınır Aidata?
  8. Aidata tablet 64 GB kaç ram?
  9. Aidata nasıl bir marka?
  10. Aidata tablet servise nasıl gönderilir?
  11. MEB tableti Garantiye girer mi?
  12. Tablette ss nasıl alınır?
  13. Samsung tabletlerde ss nasıl alınır?
  14. Aidata nerenin markası?
  15. Aidata okul tablet garantiye nasıl gönderilir?
  16. MSI Türk firması mı?

Aidata tablet fiyatları kaç TL?

AİDATA ALİM 10 TABLET
  • Fiyat 1.999 TL.
  • İlan Tarihi 01 Temmuz 2021.
  • İlan No 935461124.
  • Ekran Boyutu 10 ''
  • Dahili Hafıza 64 GB.
  • İşletim Sistemi Android.
  • SIM Kart Desteği Var.
  • Renk Siyah.
Daha fazla öğe...

Aidata tablet kac bit?

Aidata 10'' Elde Tablet, 4 Çekirdekli 1.5 Ghz İşlemci, 3 GB Bellek, 32 GB Depolama Alanı, 10.1" 1280x800 Çözünürlük Ekran, 5 MP arka 2 MP ön kamera, Micro USB girişi Micro SD kart girişi Kulaklık girişi, Android 10.0, 2 Yıl Garanti Batarya gücü : 5.0.11 BGN Wi-Fi **Sim kart desteği bulunmamaktadır.

Aidata tablet ne malı?

Türkiye'de Bilgi Teknolojileri sektörünün öncülerinden olan Aidata markalı bilgisayarlar, 1986 yılında Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde üretilmeye başlandı.

Aidata tablet Kimin?

Aidata Bilişim Kurumsal A.Ş. bir Tecde Group şirketidir.

Aidata tablet hangi kargo ile çalışıyor?

Aidata Tablet: Aidata marka fatih projesi kapsamında temin edilen tabletlerle ilgili teknik servis oluşturulmuş olup 02 numaradan uzaktan telefonla yardım ve gerektiğinde fiziken tablet gelmesi gerekiyorsa mng kargo ile ücretsiz gönderim sağlanacaktır.

Aidata hangi ülkenin markası?

Kuzey Amerika ve Avrupa'ya ürünlerini satan Tayvan merkezli bir firmadır. 1986 yılında Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde üretime başlayan Türk markası Aidata bilgisayar ile bir bağı yoktur.

Tablette ekran görüntüsü nasıl alınır Aidata?

Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. Ardından Ekran görüntüsü'ne dokunun.

Aidata tablet 64 GB kaç ram?

19 ekran çözünürlüğü, arka kamerası 5 veya 8 MP, LTE sim kart ve SD kart modülü, kulaklık girişi ve ses açma kapama tuşu, Aidata ve General Mobile tabletlerin 64 GB hafıza alanı, Samsung tabletlerin ise 32 GB dahili hafıza ve 32 GB SD kartı, 8 çekirdekli işlemcisi ve 10 noktadan dokunmatik özelliği, Samsung ve ...

Aidata nasıl bir marka?

Kurulduğu günden bu yana, yeni teknolojilerin öncüsü ve uygulayıcısı olarak sektöre ivme kazandıran Aidata, Türkiye'nin ilk yerli PC markası olmasının yanı sıra, IT sektöründe zincir mağazacılık uygulamasını da ilk başlatan firmadır. 2000 yılına kadar Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde hizmet veren Aidata, sektördeki ...

Aidata tablet servise nasıl gönderilir?

Aidata Tablet: Aidata marka fatih projesi kapsamında temin edilen tabletlerle ilgili teknik servis oluşturulmuş olup 02 numaradan uzaktan telefonla yardım ve gerektiğinde fiziken tablet gelmesi gerekiyorsa mng kargo ile ücretsiz gönderim sağlanacaktır.

MEB tableti Garantiye girer mi?

Bakanlığımız tarafından öğretmen ve öğrencilerimize dağıtımı yapılan E-TAB 4 ve E-TAB 5 tabletler 4 yıl garantilidir. Tabletlerin garanti kapsamı dışına çıkmaması için kullanıcı hatası olan durumlar(yere düşme, sıvı teması vs.)

Tablette ss nasıl alınır?

Ekran resmi almak için bir uygulamaya ihtiyacınız yok. Tabletinizin ekran resmini almak için tek yapmanız gereken Güç Açma/Kapatma ve Ses azaltma tuşlarını, kamera objektifinin tıklama sesini duyana kadar 3 saniye boyunca basılı tutmak. dokunun.

Samsung tabletlerde ss nasıl alınır?

* Ekranı yakalamak için elinizin kenarı ile kaydırın özelliğini açık konuma getirin. Bir ekran görüntüsü almak için Ana Ekran tuşuna ve Güç tuşuna aynı anda uzun basın.

Aidata nerenin markası?

Aidata Corp Co. Ltd. Kuzey Amerika ve Avrupa'ya ürünlerini satan Tayvan merkezli bir firmadır. 1986 yılında Boğaziçi Bilgisayar bünyesinde üretime başlayan Türk markası Aidata bilgisayar ile bir bağı yoktur.

Aidata okul tablet garantiye nasıl gönderilir?

Aidata Tablet: AİDATA MARKA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA TEMİN EDİLEN TABLETLERLE İLGİLİ TEKNİK SERVİS OLUŞTURULMUŞ OLUP 02 NUMARADAN UZAKTAN TELEFONLA YARDIM VE GEREKTİĞİNDE FİZİKEN TABLET GELMESİ GEREKİYORSA MNG KARGO İLE ÜCRETSİZ GÖNDERİM SAĞLANACAKTIR.

MSI Türk firması mı?

Micro-Star International Co., Ltd (MSI) (Çince: 微星科技, "Micro-Star Technology") 1986 yılında New Taipei'de kurulmuş olan Tayvanlı elektronik şirketidir. Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden biridir.