Kaleli konağı nerede?

İçindekiler:

  1. Kaleli konağı nerede?
  2. Sen Anlat Karadeniz hangi evde çekiliyor?
  3. Kuzey Yıldızı hangi obada çekiliyor?
  4. Sen anlat Karadeniz hangi köyde?
  5. Kuzey Yıldızı ilk aşk nerede çekiliyor?
  6. Kuzey Yıldızı hangi yaylada?
  7. Kuzey Yıldızı nın çekildiği ev nerede?
  8. Kazara Aşk dizi nerede çekiliyor?
  9. Sen Anlat Karadeniz neden final yaptı?
  10. Kuzey yıldızının köyünün ismi ne?
  11. Kuzey Yıldızı nın çekildiği ev yandı mı?
  12. Kuzey Güney evi nerede?
  13. Sen Anlat Karadeniz ne zaman final yaptı?

Kaleli konağı nerede?

Trabzon'un sürmene ilçesinde bulunan,1800'lerin ortalarında Memiş Ağa tarafından yaptırıldığı bilinen ilginç ve dönemin resmen mimari harikası olan konak, Sen Anlat Karadeniz dizisinde yer almaktadır.

Sen Anlat Karadeniz hangi evde çekiliyor?

Çekimlerin en yoğun olarak yapıldığı yer, Sürmene içerisinde bulunan Memiş Ağa Konağı olurken, Trabzon – Rize yolu üzerinde yer alan konak, 130 yıllık tarihi ile şehrin konak yapısını izleyicilerine sunuyor. İç ve dış tasarımı ile en sevilen sahnelere bu konak ev sahipliği yapıyor.

Kuzey Yıldızı hangi obada çekiliyor?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NEREDE ÇEKİLİYOR? Kuzey Yıldızı İlk Aşk çekimleri Ordu'da gerçekleştiriliyor. Dizi Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda çekiliyor. KUZEY YILDIZI İLK AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Sen anlat Karadeniz hangi köyde?

Sen Anlat Karadeniz dizisi, Trabzon'da çekiliyor. Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi set alanı olarak kullanılıyor. Aynı zamanda Sümela manastırı, Mızraklı su, Çatma obası gibi yerler de dizide sıklıkla görünen yerler arasında....

Kuzey Yıldızı ilk aşk nerede çekiliyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Yapımcıİnci Gündoğdu İsmail Gündoğdu
MekânOrdu
Görüntü yönetmeniÖmer Çarkçı
Gösterim süresi130 dakika
27 satır daha

Kuzey Yıldızı hangi yaylada?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Ordu ilinin Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda çekiliyor. Yayla, dizinin yayınlanmaya başlamasından itibaren büyük bir popülerlik kazanmaya başladı.

Kuzey Yıldızı nın çekildiği ev nerede?

Dizinin çekimlerinin yapıldığı ve ziyaretçi akınına uğrayan Perşembe Çamburnu'ndaki villa yandı. Dizinin bazı bölümlerinin çekilmesiyle Çamburnu'nda denize sıfır noktada Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL'inde katkısıyla villa ve yol yapıldı.

Kazara Aşk dizi nerede çekiliyor?

Kazara Aşk
YapımcıAta Türkoğlu
Mekânİstanbul
Yapım şirketiKoliba Film
Yayın bilgileri
18 satır daha

Sen Anlat Karadeniz neden final yaptı?

Sen Anlat Karadeniz 64. final bölümü ile hayranlarına veda etti. ... Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınlandığı ilk günden beri 2 sezon boyunca dizi severlerin ilgisini çekmiş ve reytinglerde başarılı bir grafik elde etmişti. 3. sezonunda reytingleri düşmeye başlayan dizinin final yapmasına karar verildi.

Kuzey yıldızının köyünün ismi ne?

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Dizi Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda çekildi.

Kuzey Yıldızı nın çekildiği ev yandı mı?

Dizinin çekimlerinin yapıldığı ve ziyaretçi akınına uğrayan Perşembe Çamburnu'ndaki villa yandı. Dizinin bazı bölümlerinin çekilmesiyle Çamburnu'nda denize sıfır noktada Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL'inde katkısıyla villa ve yol yapıldı. ... Geçen hafta yolu kapatılan villa yandı.

Kuzey Güney evi nerede?

Cemre ve annesinin oturduğu ev Bağlarbaşı'nda Selamiali Mahallesi'nde bulunmakta idi.Banu Sinaner'in (Bade İşçil) oturduğu ev ise aslında bir köşktü. Aslanlı Köşk olarak bilinen bu yapı Sarıyer'de yer alıyordu. Çekim ekibi tarafından restorasyonu yapılarak dizide kullanıldı.

Sen Anlat Karadeniz ne zaman final yaptı?

Sen Anlat Karadeniz, ilk bölümü tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem ve Erkan Birgören'in birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram dizisi. Dizi, tarihinde yayınlanan 64. bölümüyle final yaparak sona ermiştir.